"Bu ülke hepimizin"

Şimdi sıkıntıları giderme zamanı...

İki turlu seçimi geride bıraktık. Artık yeni bir siyasi dönem başladı. Bundan sonra atılacak her adım birleştirici olmalı. Kendi insanını yok saymayan, sadece bana oy verenlerin yanındayım anlayışının olmadığı bir siyaseti özledi artık bu toplum. Hatta o insanların da artık gönlünü kazanma zamanı da geldi. Yeni siyasi dönem de umarım bunun da farkına varırlar.

Bu ülke hepimizin. Sen ben kavgası değil zaman, herkesi kucaklamak, içinde yaşadığı milyonlarca insanın hakkı hukuku ve adaletini korumak kollamak için şimdi birlik zamanı. En önemlisi sevgi ile saygı ile hakaret olmadan yaşamak yaşatmak zamandır şimdi..

Bu ülke içinde yaşayan milyonlarca insan var. Ülkesini seven cebindeki son kuruşuna kadar vergisini ödeyen bir toplum var. Devleti için her sıkıştığında hiç düşünmeden kendi boğazından kesip yardıma koşan güzel bir topluma sahip bu ülke. O yüzden herkse eşit davranmalı. Öteki beriki diye ayrım yapmak yerine sevgi ile yaklaşmak lazım. Umarım kavgalar biter, günün sonun da herkes istediğini aldı siyaseten. İntikam hırsı ile devam etmemeli. Şimdi vatandaşın sıkıntılarına odaklanması gerekiyor ülkeyi yönetenler hemde acilen.. Gerek ekonomik, gerekse hak hukuk adalet konusunda her zaman vatandaşın yanında olduğunu hissettirmesi lazım. Ve, en önemlisi geçim sıkıntısı dır.

İki seçim öyle böyle bir şekilde sona erdi. Artık ayrışma olmadan, kin öfke nefret dilinden uzak daha sevgi dilini kullananan bir siyasi dönem olur diye umuyorum diliyorum.

Ülkem için hayırlı olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.