ZERRİN ÖZER'DEN TEDAVİ SÜRECİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

ZERRİN ÖZER'DEN TEDAVİ SÜRECİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kronik rahatsızlığından dolayı sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, yaptığı açıklamada tedavisine Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde devam edeceğini söyledi.

Zerrin Özer, bir süredir kronik rahatsızlığı sebebiyle Darülaceze’de tedavi görüyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş da geçtiğimiz günlerde Zerrin Özer’i Darülaceze’de ziyaret etmiş, sanatçının tedavisini takip edeceklerini söylemişti. Son zamanlarda yaşadığı denge problemleri nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Özer, sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabından;

‘’ Kıymetli sevenlerim; Dün itibari ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze'de ki tedavim sona erdi. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim. Bundan sonra ki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura hastanesinin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir. Tüm bu sürecin ilk gününden itibaren ilgisi ve desteği ile yanımda olan Sayın Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sayın Ahmet Selim Köroğlu' na ve bundan sonraki süreçte sağlığımı huzurla emanet ettiğim Çam ve Sakura hastanesi başhekimi Sayın Prof.Dr. Nurettin Yiğit' e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sevgi dolu Saygılarımla Canlarım’’ diyerek açıklama yaptı.

aw088582-01.jpg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.