ADAK

ADAK ♥️

Bir hafta önce bir Facebook dostum aradı ve " Zuhal Hanım, oğlumun işi oldu, ben de adak adamıştım. Siz aileleri tanıyorsunuz, dağıtabilir misiniz acaba? " dedi.

Ahhh dağıtmam mı? Geçen kıyma götürdüğümüz üç çocuklu bir aile " Zuhal Abla, valla kurban bayramını dört gözle bekliyorum, çocuklara kavurma sözü verdim" demişti.

Tek tek yazmayacağım ama gittiğimiz 20 aile benzer sözler söyledi tahmin edersiniz.

Bu yüzden bu adak dağıtma işini mutlulukla kabul ettim. Nuray da sağolsun beni yanlız bırakmadı. Birlikte tam 10 ailemize gittik. Paketlerdeki etler de maşallah bol bol, pek güzeldi.

Ahhhh Sevil'cim, ne dualar aldın anlatamam. Bu duaların hepsi sana ve ailene geldi. Evladının işi ona mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah. Siz de bu yıl işinizin bereketini görün, sağlıklı, güpgüzel günleriniz olsun.

Sonra kendi kendime bir karar aldım. Her emekli maaşımı aldığımda, listemdeki bir ailemize alış veriş yapıp, ziyaret edeceğim.

Çocukların ve annelerin yüzündeki o kocaman gülümsemenin mutluluğunu yaşayacağım.

Siz de böyle şahane bir mutluluk yaşamak isterseniz bir " alo" diyin. Size gideceğiniz ailenin telini atayım. Ínanın hiçbir şey bu çocukların yüzündeki ifade kadar sizi heyecanlandıramaz, mutlu edemez. ????

SEN DEĞİŞ DÜNYA DEĞİSSİNE SİZDE KATKI SUNMAK İSTERSENİZ

ZUHAL ÖZTÜRK : +90 535 854 93 26

#sendeğişdünyadeğişsin#hayatpaylaşıncagüzel#çocuklargülersebütündünyagüler#çocuklarhepimizin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.