AYIP!

Beklenen gün geldi ve geçti, Cumhurbaşkanlığı ve kendilerini temsil edecek millet vekilleri için milyonlarca Türk vatandaşı oylarını kullandı. Demokratik hakkımız oylarımızı kullanmak tabii ki buraya kadar her şey normal.

Oy kullanma hakkı bir kişiye aittir o kişinin görüşü düşüncesi o kişinindir bu doğrudur değil mi?

A partisi B partisi C partisi D derken uzar gider, kimin görüşü, fikri veyahut menfaat ve çıkarları ona uyuyorsa gider ona oy verir. Ancak son günlerde en çok rahatsızlık veren durumun en azından benim açımdan kime oy verdin kritiği oldu. Ona oy verdim çünkü onun vaatleri daha uygun geldi, ya da buna oy verdim istikrarı destekliyorum, ya da kökten değişim istiyorum diğerine verdim kime ne?

Senin desteklediğin partiye oy vermeyenlere gerizekalı diyecek hakkı kimden aldığını, deprem bölgesine yaptığın yardımları yüreğinle değil de karşılık bekleyerek yapmış olduğun vicdanını sorgula. Bizim dinimizde de kültürümüzde de yardımlar gizli yapılır 'bir elin verdiğini öteki el görmemeli'' diye öğretilmedi mi bize. Neyin derdinde neyin peşinde koşuyor insanlar, evlerini, yakınlarını, canlarını kaybetmiş insanlara ben sana çorap aldım haram olsun demek ne kadar AYIP!

Seçimler kaldı ikinci tura, şimdi o gerizekalı dediğin yaptığın yardımları yüzüne vurup haram ettiğin insanlarda tekrar oy kullanacak hiç mi düşünmüyorsun? Sen onlara hakaret ettin diye aaa bana kızdılar küfrettiler o zaman diğerine oy vereyim diyeceklerini mi düşünüyorsun yoksa.

Biz insanlığımızı nerede kaybettik ayıp gerçekten ayıp !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum