TARAFLAR FARKLI ZİHNİYET AYNI

Dünyanın en gözde ülkenin en popüler ilçelerinden birinde yaşıyor olmanın hazzı ile ne kadar şanslıyız dediğimiz bir zamandan geçiyoruz değil mi?

Marmaris haber olarak değerli dostum Kürşat Keskin ile yola çıktığımızda bölgenin en özgür en özgün haber portalı olacağız diye başladık. Ne o parti ne bu parti asla bizim yaptığımız haberlere yön veremedi veremez de zaten. Şöyle ki haber siteleri, gazeteler reklamlar ve ilanlar ile çarklarını döndürür, ancak dünyanın incisi Marmaris'te bir gecede rakı masasında harcadıkları paranın belki de yarısı kadar ilan ücretlerini ödemeyenler mi dersiniz, ödeyince sitenin sahibi olduklarını sananlar mı dersiniz nelerle karşılaştık ama yılmadık.

Marmaris Belediyesinde birilerinin torpili ile girerek bir kaç ayda devlet memurluğu statüsüne geçebildiğinizi biliyor muydunuz? İddialara göre öyle Kpss, sınav falan şartını tanımadıklarına söylüyorlar, tanıdıklarına gel hallederiz deyip iş başı yaptırıyorlar, aksini iddia eden verse cevap hakkı her zaman vardır.

Ben bilmiyordum bilseydim bu kadar çalışıp çabalayıp uğraşmazdım üç kuruş kazanmak için, illa ki bir torpil bir sözü geçen tanıdığıma rica eder kapağı belediyeye atarak devlete sırtımı dayar geçinir gider çarkın adamı olurdum da neyse ki olmadım. Yıllardır eleştirdikleri partinin çarkına ayak uyduranları da gördük Marmaris'te hatta bu kadarı da olmaz denilen şeyler de duyduk. Burası Marmaris yani nam-diğer Fiskos...

Yerel seçimler yaklaşıyor seçim vaatleri projelendirilerek 'imkansızı başaracağız ' gücünde genç ve dinamik bir başkan ve henüz belli olmayan rakiplerini göreceğiz bakalım neler olacak...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum