BAŞKAN ADAYLARI MARATONA BAŞLIYOR

31 Mart mahalli ve yerel seçimler sürecine günler kala, siyasi partilerin merkezlerinde kulis çalışmaları tam gaz devam ediyor.

2019 seçimlerinde Marmaris'te koltuğa oturan isim CHP li Mehmet Oktay olmuştu. 2024 seçimlerinde yine aday olduğunu açıklayan Oktay'ın adı Parti meclisinden açıklanıp açıklanmayacağı günler ilerledikçe heyecanı arttırıyor. Ancak sürpriz isimlerin söyleneceği söylentileri artmaya başladı.

Marmaris için kesinleşen ilk Belediye Belediye Başkan adayı sürpriz bir kararla İYİ partiden Ali Acar oldu, sürpriz olan Ali Acar ismi değil seçime katıldığı Parti oldu tabii ki. 2004 ten 2019 a kadar 15 yıl belediye başkanlığı yapan ve Sokaktaki vatandaşın 'özledik seni başkan 'dediği Acar için seçim çalışmaları erken başlasa da CHP nin aday ismini beklediği aşikar.

Ak Partiden ise aslında çok ta Sürpriz olmayan ' Yaparsa Serkan yapar' sloganı ile yine Serkan Yazıcı oldu. ' Marmaris için çalışıp sadece Marmaris'in refahı için tüm enerjimi harcamaya hazırım ' diyen Yazıcı kendinden emin bir şekilde hazırlıklara başladı.

Bir de bağımsız belediye adayı emekli polis memuru Metin Güldüz var. Sessiz sedasız sadece sosyal medya hesaplarından Marmaris Belediye başkanlığı için resmen başvurduğunu ve aday olduğunu belirten Metin Güldüz henüz basına demeç vermedi.

Büyükşehir adayları ile ilgili de Aydın Ayaydın ve Ahmet Aras karşılarına çıkacak rakipleri bekliyor ancak iki aday için de tepkiler çok fazla. Bakalım tepki oyları kime yarayacak?

CHP nin de adayı belli olunca asıl maraton başlıyor bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum