Venüs Aslan Burcu'nda

Venüs Aslan Burcu'nda

11 Ağustos 2022 Venüs namı diğer güzellik tanrıçası afrodit Aslan Burcunda 5 Eylül'e kadar da seyrine devam edecek.

11 Ağustos 2022 Venüs namı diğer güzellik tanrıçası afrodit Aslan Burcunda 5 eylüle kadar da seyrine devam edecek. Ver çoşkuyu ????Aşk,cesaret,romantizim,tutku ateşli aşklar zamanı afroditler sahneye ????‍♀️ Aşk mı gurur mu ? coşku ve motivasyonu arttıracak ,beğenilme takdir edilme duygusu tavan yapabilir. Sanatsal faaliyetler artar. Yeni starların isimlerini duyabiliriz. Lükse düşkünlük ,gezmeler ,tatiller sosyal medya çalkalanır. Venüs parayı simgeler aslan burcu altını yatırım yapanlar bu süreçte dikkatli ve takipte olun ????
18 ağustos venüs/jüpiter üçgeni hem aşk hem para konularında şanslı etkiler var. Şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz gözünüzü dört açın. Fazla lükse kaçma eğilimide verir. Güzellik, estetik bakım işleri için de destekleyici tam kavuşum saati 10:10 tüm günü değerlendirebilirsiniz.
25 Ağustos tarihinde Ay Düğümleri ile yapacağı zorlu açıda ilişkiler için önemli kararlar aldırabilir.
27 ağustos venüs/uranüs karesi finansal piyasalar açısından inişli çıkışlı risklere karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerde açısından ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.
28 ağustos venüs/saturn karşıtlığı
Aynı zamanda saturn/uranüs arasındaki kare açıyı tetikliycek
Parasal konularda ve ilişkilerde ani kopuşlar,uzaklaşma isteği olabilir. İlişkiler sağlamlık sınavından geçebilir. Ne kadar sevgi aldığımızı sorgulatabilir. Mesafeler ve ayrılıklar olabileceği gibi parasal konularda çok harcadınız diye durdurabilir saturn ekonomiyi düşündürebilir.
Aslan/yay/koç/terazi/ikizler burçları hazırmısınız aşk gelebilir❤️ bol şans diliyorum ???????????? #astroloji

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.