ÜNLÜ KOMEDYENLER “RUH ÖKÜZÜM” OYUNUYLA MARMARİS’E GELİYOR

ÜNLÜ KOMEDYENLER “RUH ÖKÜZÜM” OYUNUYLA MARMARİS’E GELİYOR

Güldür Güldür kadrosundan tanınan Tuğçe Karabayır ile Yetenek Sizsiniz finalisti Erkan Karadeniz’in oynadığı “Ruh Öküzüm” Marmarisli tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

whatsapp-image-2022-05-16-at-12-36-06.jpeg

Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve bugüne kadar 100’den kez sahnelenen oyun, Via Stage ve Zeytindalı Yapım organizasyonuyla Güney Ege turnesi kapsamında 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21:00’de Armutalan Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

İzleyenleri Gülmekten Kırıp Geçirecek

Finitolar Tiyatrosu bünyesinde Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın muhteşem performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ve her salonda kahkaha tufanı estiren “Ruh Öküzüm”, güncel çekirdek aile yaşamına gerçekçi ve esprili bir dille yaklaşıyor. Oyunun yazarı ve yönetmeni Erkan Karadeniz, oyunu şu sözlerle özetliyor: "Evlenmeden önce ‘Sen iste, adını bulutlardan gökyüzüne yazayım’ diyen erkek, nasıl oluyor da evlendikten sonra eşine ‘Haksız mıyım hacı abi?’ diyecek aşamaya gelebiliyor? Sadık; her ne kadar eşini çok sevse de tipik bir Türk erkeği gibi özel günleri unutan, halı sahaya düşkün biridir. Fesleğen’in ise tek bir isteği vardır. İlk göz göze geldikleri gün dahil tüm özel günlerin romantik bir şekilde kutlanması… Bunu tüm güzel ve özel günlerin tarihlerini evin her köşesine çerçeveletmesinden anlıyoruz. Kadın-erkek ilişkileri üzerine tatlı bir komedi hikayesi olan ‘Ruh Öküzüm’ oyunu ile hem çok eğleneceksiniz, hem de kendinizden çok şey bulacaksınız!”

Oyunun biletleri Konak Kırtasiye Pazar Yolu Şubesi, Güngör Kırtasiye (Armutalan) ve Biletix’ten temin edilebilirken, izleyiciler 0533 196 20 00 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum