SOSYAL MEDYA FENOMENİ POLAT AİLESİNİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

SOSYAL MEDYA FENOMENİ POLAT AİLESİNİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Sosyal medya mecralarında paylaşımları ile popülerleşen ve İş yerlerine yapılan saldırılarla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Polat Ailesi’nin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezine yapılan saldırılarla gündeme bomba gibi düşen, vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulurken, birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu. Haklarında yurt dışı çıkış yasağı da getirilen çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da önceki günlerde ortaya çıkmıştı.
Ortaya çıkan raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı belirtildi.

İşlettiği güzellik merkezinde Altın kahve fincanı kullanan, kahvesine altın tozu serperek içen Dilan Polat “Bu değirmenin suyu bir anda gelmedi. Eşimle 18 yıl çok çalıştık. Dayım da ünlü bir iş adamı. Eşim binaların dış cephe işlerini yaptı, önemli para kazandı. Güzellik merkezi açtık, dünya çapında şubelerimiz var.” açıklamalarında bulundu.

Yaptığı şov paylaşımları ile sosyal medyada hayran kitlesi olduğu kadar kendisini görgüsüz ve yasadışı yollardan para kazanarak kara para akladığı iddiaları yapanların da çoğunlukta olduğu Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın bu süreçte yapacakları paylaşımlar merak konusu haline geldi.

S.Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.