SOSYAL MEDYA FENOMENİ ÇİFTE 4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ÇİFTE 4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

Son dönemlerde yaptığı fahiş harcama paylaşımlarının ardından dikkatleri üzerine çeken güzellik uzmanı sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında sular durulmuyor.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi birçok iddia ortaya atılan sosyal medya fenomenleri , Dilan Polat ve eşi Engin Polat'la ile yakınlarına ilişkin suç örgütü kurmak ve yönetmek, suç örgütüne üye olmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak ve Vergi Usul Kanunu'na muhalefet olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile yakınları hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunun da dikkate alındığı belirtildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturma yaptığı ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Polat çifti ile yakınlarına ilişkin 4 ayrı suçtan yürüttüğü soruşturmada, 13 şüpheliyle ilgili harekete geçti. Soruşturma dosyasında, şüphelilerin suç işlediği ve bu mal varlıklarını suçlardan elde ettiğine yönelik somut delil olduğu iddialar arasında.

İddialar üzere Polat çiftinin yöneticisi olduğu kozmetik, mücevherat, inşaat gibi 21 şirketle ilgili şüphelilere ait tüm mal varlıklarına el konulduğu ve haklarındaki soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.