ŞARKICI YALÇINTAŞ RAMSAY HUNT SENDROMUNA YAKALANDI

ŞARKICI YALÇINTAŞ RAMSAY HUNT SENDROMUNA YAKALANDI

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş’ın hastalığı teşhis edildi.

Yalçıntaş sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

2014 yılında X Factor Türkiye yarışması ile ünlü olan İlyas Yalçıntaş “Ramsay Hunt” sendromuna yakalandı. Haftaya tedaviye başlayacağını belirten şarkıcı Yalçıntaş hastalığını sosyal medya üzerinden şu ifadelerle duyurdu:

"Yaklaşık 2 aydır bir dizi hastane ve doktor muayenesi sonucu 'Ramsay hunt' sendromuna yakalandığım ortaya çıkmıştır. Bu sıkıntılı süreci nihayet atlatmanın ve rahatsızlığımın tedavisinin olmasını bilmenin mutluluğu içerisindeyim"

"Tedaviye Haftaya Salı Günü Başlanıyor"

İlyas Yalçıntaş; "Arkadaşlar, bu sendrom adlı herpes bir virüsün orta kulağımı enfekte etmesiyle denge ve işitme siniri üzerinde tahribat yaratması sonucu ortaya çıkıyor. 6 aydan beri şu şekilde semptomlar yaşamaktayım; sağ kulağımda sürekli çınlama ve karıncalanma hissi yüzümün sağ tarafında uyuşukluk ve şişkinlik, üst damağımda kabarcık, yürürken denge problemleri, hafif sendeleme gibi şikayetler... Damar yoluyla verilecek ilaçlarla tedavisi mümkün. Tedaviye, haftaya salı günü başlayacağız. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2023-12-08-saat-18-14-08-80468872.jpg

S.Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.