RAKAMLARIN MUCİZESİ, NUMEROLOJİ NEDİR?

RAKAMLARIN MUCİZESİ, NUMEROLOJİ NEDİR?

Ay akademi eğitmenlerinden Gökçe Hatun ÇELİK rakamların hayatımızdaki etkisi üzerine bir yazı hazırladı.

“Evrim hayatın yasasıdır

Sayı evrenin yasasıdır

Birlik ise Tanrı’nın yasasıdır” der sayıların üstadı Pisagor.

Zorlu zamanlarda hep rakamlar çıkar önümüze. Bazıları sekans bazıları melek sayısı olarak adlandırsa da evrenin vereceği mesajlar ne yolla olursa olsun, kusursuz ve tamdır. Denge yasasına göre evrende her şeyin bir zamanı ve planı vardır. Ve sizinle konuşmak isterse pek çok dil kullanabilir. Ben numerolojiyi seçenlerdenim.

Nedir peki numeroloji? Numeroloji insanın ve yaşamın kullanım kılavuzudur. Çok eski bir ilim olan numeroloji Mısır’dan Kızılderililere, Çin’e ve İbranilere sonrasında ise Musa sayesinde Pisagor’a ve Pisagor’un bunun üzerine bir merkez kurması ile günümüze kadar gelmiştir. Evrenin gizli sırları Pisagor’a göre sayılar içine saklanmalıydı, zira evrenin dengesi sayılara bağlıdır.

Günümüzde ise bir yaşam rehberi olarak kullanılan numeroloji; insana içinde bulunduğu yaşama, yeteneklerine, yaşam amacına, eksiklerine, derslerine ve sürekli tekrarlanan olaylarına cevap verdiği için tam bir yaşam kılavuzu. Sadece insanı değil aynı zamanda evreni de ilgilendirdiği ve yıllık döngüleri de hesapladığı için gündelik kullanıma dahil edilmesi gereken bir kaynak.

Bu sene evrensel yıl enerjisi olarak yedi rakamını görmekteyiz. Kolay aritmetik toplam ile 2023 sayısının rakamları toplamı ile elde edilen yedi rakamı bize biraz daha içe dönmeyi, biraz daha kendini bulmayı istiyor. Yedi rakamı tüm inançlar ve evren tarafından mistik olarak kabul edilen bir rakam olmakla beraber daha çok insanın yaşamı sorgulamasını hedefler. Kişiyi analiz etme konusunda destekler. Siz kim olduğunuzu, ne istediğinizi, neden burada olduğunuzu ve ne istediğiniz konusunda bir anlayış geliştirirsiniz. Önümüzdeki 12 ay boyunca esas gündeminiz kişisel gelişim, spritüal bilgelik ve aradığınız cevapları kendi içinizde bulmak olacaktır.

Bu sene bir adım geride durup düşünme senesidir, oldukça önemlidir. Geçtiğimiz sene bir kayıp yaşadıysanız ya da kalp kırıklığı yaşadıysanız bu seneyi şifa bulma süreci olarak kullanabilirsiniz. Sağlık kontrolünden geçin, egzersiz yapın, yoga, meditasyon, Reiki ya da eft yapmaya başlayın, böylece kaynakla bağınızı güçlendirin. Doğada vakit geçirmeyi ve sayıların rehberliğinde kalmayı her daim hatırlayın.

“Kaybolursan Burdayım”

Gökçe Hatun ÇELİK

whatsapp-image-2023-01-31-at-15-48-57.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum