POLAT AİLESİNİN MAHKEME TARİHİ BELLİ OLDU MU?

POLAT AİLESİNİN MAHKEME TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Cezaevinde olan Polat ailesinin mahkemeye çıkış tarihi belli oldu mu?

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonla bir gece yarısı Çengelköy’deki lüks villasından gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat ailesi `Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet` suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

İtiraz reddedildi.
Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz, 10 Kasım’da sulh ceza hakimliğine başvurarak tutukluluklarına itiraz etti. Ancak sulh ceza hakimliği tutukluluk itirazını değerlendirdi ve reddetme kararı aldı. İtirazın reddedilmesi üzerine dosya asliye ceza mahkemesine gönderildi. Dilan Polat ile Engin Polat çifti şimdi yeniden mahkeme karşısına çıkmayı bekledi.

Hayranlarının dört gözle beklediği Polat ailesinin mahkemesi ne zaman?
Milyonların gündeminde yer alan Dilan Polat hangi cezaevinde araştıran vatandaşların gözleri mahkeme gününe çevrildi. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Dilan Polat’ın arkadaşı Sevim Alan, Dilan Polat mahkeme tarihini açıkladı. Alan, Polatların mahkemesi 24 Ocak Çarşamba günü görüleceğini iddia etti. Ancak resmi olarak bir mahkeme günü kararı gelmedi.

St.Muhabir:Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.