MUĞLALI İŞ İNSANI 1. OLARAK ÖDÜL KAZANDI

MUĞLALI İŞ İNSANI 1. OLARAK ÖDÜL KAZANDI

Legend Fashion Awards tarafından düzenlenen 2023 yılının efsaneleri yarışmasında ilk kez bir Muğla’lı iş insanı 1. Olarak ödül kazandı.


Kavaklıdere ilçesi Menteşe Mahallesinden olup da, İzmir in Torbalı ilçesinde elektrik elektronik sektöründen Led Teknolojisiyle Aydınlatma Armatürü üreten Seva Aydınlatma ve Enerji’nin Genel Müdürü Mehmet Sıdra, yüzlerce aday arasından 2023 yılında şirket bilançosu artışı, farklı dikkat çeken projeleri, yurtdışı satış ve sosyal medya üzerinden yoğun beğeni gibi faktörlerin baz alındığı ve son noktada yarışma jürisinin karar verdiği yarışmada sahneye çağrılarak 1. Olarak bu alanda ilk kez ödül kazanan Muğla’lı yatırımcı ve iş insanı oldu. Siyasette de aktif olan Mehmet Sıdra yarışmada ödül töreninde bu başarısını önce çalışma arkadaşlarına sonra da müşterilerine ve tedarikçilerine borçlu olduğunu ifade etti.
Geçen hafta Almanya da da fuar da katılımcı olarak bulunan Mehmet Sıdra hem Muğla’nın ve Kavaklıdere’nin tanıtımında da ciddi katkı sağladığını söyleyebiliriz. Kendisini tebrik ediyoruz.

img-20240315-wa0024.jpg​​​​​​

img-20240315-wa0023.jpg​​​​​​

img-20240315-wa0025.jpg​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.