MİSS AEGEAN GÜZELLİK YARIŞMASI MUHTEŞEM BİR FİNAL İLE SONA ERDİ

MİSS AEGEAN GÜZELLİK YARIŞMASI MUHTEŞEM BİR FİNAL İLE SONA ERDİ

Marmaris Barlar sokağında bulunan Areena Club ta düzenlenen Türk, Yunan dostluğu güzellik yarışması finali yapıldı. 16 güzelin katıldığı yarışmada 2. ve 3. güzeller Yunanistan’dan 1. güzel ise Türkiye’den dereceye girdi.

Dünyanın ve ülkemizin en gözde tatil kentlerinden olan Marmaris sadece muhteşem doğası ile değil eğlence sektöründe de iddiası ile tanınıyor. Avrupa’nın tek 96 barın aynı sokakta olduğu Barlar sokağında 9 Eylül’de başlayıp 16 Eylül gecesi final yapan ‘’Miss Agean ‘’ güzellik yarışması düzenlendi. 8 Türk 8 Yunan güzelin katıldığı yarışmanın koreografisini Asil Çağıl yaparken ünlü modacılar güzeller Türk ve Yunan modacıların kıyafetlerini podyumda sergiledi. Barlar sokağındaki en büyük gece kulübünde düzenlenen güzellik yarışmasının Jüri üyelerinin arasında, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cem Kaytan, Dergi sahibi Selda Kırdemir, Gazeteci Arzu Barışkaner, Gazeteci Cihan Altut ve ilçenin önde gelen iş insanları yer aldı.

Eğlence mekanı işletmecisi Kamil Issı’nın organize ettiği yarışmada Yunan ve Türk güzelleri gündüzleri Marmaris’in eşsiz güzelliklerini gezerek akşamları da kulüp içine kurulmuş podyumda güzellik ve zarafetlerini yarıştırdılar. Yarışmanın sürprizleri arasında bulunan Yunan pop star Giannis Rellis iki şarkılık konser vererek izlemeye gelenleri eğlendirdi.

Dün gece yapılan final gecesinde güzeller önce mayolu geçiş sonrası ünlü modacılar Emrullah Köroğlu, Şahnaz Parsa ve Leyla Ulus ‘un kreasyonları ile podyumda yürüdüler. ‘Amacımız Marmaris’in doğal güzelliklerini ve eğlence hayatının da muhteşemliğini göstermek ve iki yakanın güzellerini bir araya getirerek barış mesajı vermek ‘’ diyen işletmeci Kamil Issı yarışmaya destek veren Türk ve Yunan işbirlikçilere teşekkür plaketi sundu.

Sunuculuğunu Yağmur Ayaz’ın yaptığı 16 Türk ve Yunan güzelin yarıştığı ‘Miss Agean ‘ güzellik yarışmasında birinci Burcu Altunsaray, ikinci Maria Karaiskaki , üçüncü Styliani Michailidou seçildi. ikinci Maria Karaiskaki ‘ye tacını ve takını Ege Gazeteciler Federasyonu genel Başkanı Cem Kaytan taktı. Büyük final gecesinin ardından mekanda eğlence devam ederken işletmeci Kamil Issı katılanlardan tam not alarak ‘’ gerçekten Marmaris’in ihtiyacı olan etkinlikler. İlçemizde yaşanılan felaketlerin ardından adımızı böyle güzel işlerle anılmasının sağlandığı için teşekkür ediyoruz ‘’ dediler.

'EĞLENCE SEKTÖRÜNDE ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI MARKA YAPACAĞIZ'

Gecenin mimarı eğlence sektörünün dahi işletmecisi Kamil Issı ‘’ Organizasyonda toplamda 100 kisi çalıştı ama organizasyona en cok emeği gecenler Savas Agca, Senol Danabas, idil Berivan Karakuş, İsmet Agin, Asil Çağıl, DRL medya, foto Samet Merve Sinar Onlar’a ve tum organizasyon ekibimize çıkarttıkları harika is nedeniyle sonsuz teşekkürler’’ dedi.

Kamil Issı ayrıca ‘’ Club areena 20 yaşında 20 yıldır bu isi yapıyorum. Bünyemizde Backstreet club, Paradise island beach festival ve günübirlik alanı, Sadberg cafe gibi eğlence turizmine hizmet veren işletmelerimiz var. Ve müjde Dubai areena loading. Sizler vasıtasıyla dünyanın en büyük club'i club Areena Dubai açılış çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Uluslararası eğlence turizm sektörüne liderlik etmek üzere yola çıktik bir Türk markası olarak uluslararasi camiada dünya çapında bir organizasyona imza atmaktayız. ‘’ diyerek daha çok eğleneceğimizi belirtti.

DERECEYE GİREN GÜZELLER

1- Mıss Aegean Queen-Burcu Altunsaray - No (9) - 20p
2- 2ND Runnerup-Maria Karaiskaki - No (16) - 19p
3- 3TH Runnerup-Styliani Michailidou - No (6) - 18p
4- Mıss Agean Peace-Burcu Şeritoğlu - No(13) - 18p
5- Mıss Aegean Tourısm-Lydia İsabaloplou - No(12) - 17p
6- Mıss Club Areena-İdil Karakuş - No(1) - 15p
7- Mıss Aegean Face-Olivia Christoforidou - No(4) - 8p
8- Mıss Aegean Physıque-Rüya Kesikoğlu - No(3) - 8p
9- Mıss Aegean Frıendshıp-Özdenur Öztekin - No(5) - 8p
10- Mıss Aegean Press-Tereza Zuchariadi - No(14) - 7p

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-12-51-01.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-01-48-54.jpg

turkyunan.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-01-48-52.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-13-01-16.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-13-01-15.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-13-00-58.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-17-saat-13-00-56.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum