MERKÜRÜN KOÇ BURCUNA ETKİSİ

MERKÜRÜN KOÇ BURCUNA ETKİSİ

Astroloji uzmanı Buket Orhan ay ve gezegenlerin burçlara olan etkisini saat saat belirterek nelere dikkat etmemiz gerekenleri söylüyor.

whatsapp-image-2022-03-28-at-08-17-07.jpegAy kova burcunda güne başlıyoruz. Özgürlük teması ön planda olacak Merkür’de koç burcuna geçti iletişim hızlı aklımıza ne gelirse söyleyebiliriz. Koç burcunun aceleci tavrı Merkür’ü de kendine benzetecek içimizde tutamayacağız Ay da kovada olunca pek hareketli sosyal bir gün bizleri bekliyor.

01:37 ay / Uranüs karesi ani beklenmedik durumları işaret ediyor. Uykumuz kaçabilir para konularında ani gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ilk gününe giriyoruz ve para piyasaları da aktif

Sabah 08:09 ay / mars arasındaki uyumlu açı ile güne enerjik sportif başlayacağız.

Saat 16:46 ay /Venüs kavuşum Venüs / Juno kavuşum ve 17:21 ay /Satürn kavuşum ilişkilerde ciddi adımlar atılabilir. Kendimizi baskılanmış sınırlandırılmışta hissedebiliriz.

Saat 22:16 haftanın en önemli açılarından Satürn / Venüs kavuşumu bazı ilişkiler ciddiyete evliliğe giderken bazıları bitebilir. Para konuları ilişkiler ön planda olacak. İlişkilerde kendi sınırlarımızı belirlemek özgürlük alanımızı korumaya çalışacağız.

DAHA FAZLA DETAY VE BİLGİ İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

İNSTAGRAM : astromaris_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.