MARMARİS’İN SONBAHAR GÜNEŞİ KEYFİ DEVAM EDİYOR

MARMARİS’İN SONBAHAR GÜNEŞİ KEYFİ DEVAM EDİYOR

MARMARİS’te, tatil yapan turistler ve vatandaşlar Sonbahar mevsiminde etkisini devam ettiren güneş altında bronzlaştı, bol bol denize girerek anın keyfini çıkardı.

Eylül ayının son haftasında sıcaklıklar yaz aylarını aratmayan etkisini gösterince turist ve vatandaşlar soluğu plajlarda aldı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 35 derece gösterdiği ilçe merkezinde sonbaharın keyfi denizde çıktı. Atatürk Caddesi’nden İçmeler Mahallesi’ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlar da yaz aylarını aratmayan kalabalıklar görüldü. Otel havuz başları da plajları aratmadı. Her şey dâhil sistem ile çalışan nitelikli oteller de turistler havuz başlarını doldurarak uzandıkları şezlonglarında sonbaharın yakıcı güneşi altında bronzlaşmaya çalıştı.

İngiliz ve Rus kadın turistlerin bazıları şezlonglarında bronzlaşmayı tercih ederken kimileri de 17 derece sıcaklığı bulan denizin keyfini yüzerek çıkardı. Marmarisliler ise çocuklarıyla birlikte geldiği halk plajlarında keyifli bir hafta sonu geçirdi. Kimi ebeveynler oturdukları kumlarda kitap okurken bazıları dinlenmeyi tercih etti. Çocuklar ise her zaman ki gibi denizin keyfini çıkarttı. Turistler ve Marmarisliler güneşli havanın tadını yaşarken renkli görüntüler sergiledi.

İngiltere’de bir fabrikada çalışan Deborah Georgian, “ Pandemiden dolayı Marmaris’te iki yıldır tatil yapamıyordum. 6 yıldır Marmaris’te bu aylarda tatil yapıyorum. Sonbahar burada çok güzel. Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkartıyorum” dedi. Denizli’den hafta sonu gezmesine ailesiyle birlikte gelen Atilla Kurtal, “ Marmaris’in diğer turizm şehirlerine göre çok farklı güzel bir havası var. Bol bol denize girdik ve otel havuz başında eğlendik. Eşsiz deniz manzarası dinlenmem için birebir. Ailem ve ben mutluyuz” dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Hava sıcaklıkları gündüz 30-35 arasında, akşam ise rüzgarlı havalar nedeniyle 25 dereceye kadar düşüyor. Nem ise yüzde 25 civarında seyrediyor. Hafta boyunca yağmur görünmüyor” dedi.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.