'Marmaris Vice City' Sinema filmi çekimleri başladı

'Marmaris Vice City' Sinema filmi çekimleri başladı

Türkiye Turizm Spor ve Sağlık Derneği ve Yapımcı Coşkun Meriç’in katkıları ile 'Marmaris Vice City ' filminin çekimleri başladı.


Türkiye Turizm Spor ve Sağlık Derneği ve Yapımcı Coşkun Meriç’in katkıları ile Marmaris Vice City filminin çekimleri başladı. Yönetmen İsmail Güneş’in üstlendiği filmin çekimlerinin bir ayda tamamlanacağı belirtildi.

Yüzde 80’i Marmaris’te çekilecek olan filmin, Fethiye, Bodrum, Dalyan ve Datça’da da çekimleri yapılacak. Marmaris’in ve bölgemizin önemli tarihi yerlerinin de yer alacağı projenin Marmaris’in tanıtımını da büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Dizi ayrıca vereceği sosyal mesajlar ile dikkat çekecek. Mülteci sorunları, orman yangınları, kadına şiddet, hayvan hakları gibi toplumun kanayan yarası olan konular ve bunlarla mücadeleyi ele alan macera, aşk ve entrika dolu filmin çekimleri başladı.

Yönetmenliğini İsmail Güneş’in üstlendiği “Marmaris Vice City” sinema filminin çekimlerinin ardından filmin dizi olarak çekilmesi de planlanıyor. Macera, aşk ve entrikalarla süslü aksiyon dolu ve toplumun içini acıtan konuları ele alacak olan “Marmaris Vice City” farkındalık oluşturmayı ve izleyicilere farklı bakış açıları sunarak bilinçlendirmeyi hedefliyor. Her yaş gurubunun izleyebileceği film, gelenek ve göreneklerimize bağlı bir aile filmi olma özelliği taşıyor. Olayları yaşayan gerçek kişilerin yer alacağı dizide ayrıca gerçek yaşanmış ve yaşanmakta olan gerçek yaşam hikayesi ele alınacak. Filmin senaristliği Mürşit Ağa Bağ ve genel koordinatörlüğünün Yenay Baştuğ üstleniyor. Toplam 40 kişilik oyuncu kadrosundan oluşan filmde özellikle Marmaris’in doğal güzelliklerini de yer verilecek.

“Herkesin Desteğine İhtiyacımız Var”
“Marmaris Vice City” sinema filminin yapımcısı Coşkun Meriç, filmin çekimlerine başladıklarını ve bir ayda tamamlamayı düşündüklerini söyledi. Meriç, “ İlk etapta sinema filmimizi hayata geçirmeyi düşündük. Arkasından diziye uyarlanacak. Marmaris’i en güzel şekilde tanıtmayı düşündüğümüz bu projemizde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Filmimiz belediyelerimiz, devletimiz ve TUVGEF derneğinin katkıları ile Türkiyemizin tanıtımına, sağlık ve spor turizminin gelişmesine büyük katlı sağlayacaktır.

“Sosyal Mesajlar İşlenecek”
Filmimizde mülteci sorunları, orman yangınları, kadına şiddet, hayvan hakları gibi toplumun kanayan yarası olan konular ve bunlarla mücadeleyi ele alacağız. Ayrıca ülkemize gelen turistlere esnafımızla birlikte güven veren bir dost misafirperver ülke olduğumuzu gösteren hissettiren bir toplumu işleyeceğiz. Bütün bunların dışında gençlerin alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklar batağından çıkarılıp spora yönlendirilmesi ile ilgili sosyal mesajlarda filmin önemli bir konusu olacak”

“Bölgemiz için büyük tanıtım”
Filmin dijital platformlarda yayınlanarak dünyada büyük bir seyirci kitlesi ile buluşacağını söyleyen Meriç, “Başta Avrupa olmak üzere bir çok ülkenin insanlarının ülkemizi merak edip ziyaret etmesini sağlayacağımıza yürekten inanıyoruz. Ege Bölgesinde yaklaşık 20 milyon kişi turizmden doğrudan veya dolaylı olarak ekmek yiyor. Bu vesile ile sezonu kısa olan bu bölgenin sonbahar ve kış turizmine de katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

haber kaynağı : Cihan Altut - Marmaris Manşet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum