GÜNEŞ VE PLÜTON’UN SON KAVUŞMASINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR

GÜNEŞ VE PLÜTON’UN SON KAVUŞMASINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR

Astroloji uzmanı Buket Orhan Güneş ve Plüton'un son kavuşmasında burçlarda ki etkisini yorumluyor

20 Ocak'ta Güneş ve Plüton'un Oğlak burcunda son kez kavuşum yapacak olmaları bir devrin kapanıp yeni bir çağa geçişin işareti olarak yorumlanabilir. 29 derece kriz içerir, bu da zaman içinde değişmesi gerekenlerin sancılı bir şekilde ortaya çıkabileceği anlamına gelir. Pluton'un dönüşümü kolektifi ilgilendiren olaylar ya da doğal felaketlerle gerçekleşebilir.

25 Ocak'taki Aslan burcu dolunayında 5 derecede bir dolunay var ve Plutonik etkilerle global kriz, yönetimde değişim ve askeri hamleler gibi olaylar gündeme gelebilir. Finansal konularda dikkatli olunması önerilir, büyük şirket kapanmaları ve kamu çalışanları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Pluton, Oğlak burcunda hükümetleri, iş hayatını, kurumsal firmaları, köklü aileleri, kralları, kraliçeleri, inşaatı ve altyapıyı temsil eder. 2008'den bu yana otoritelerin gücünün arttığı, katı kuralların ve korkunun hüküm sürdüğü bir dönem yaşandığı belirtiliyor.

21 Ocak'ta Pluton'un Kova burcuna geçişiyle güç dengelerinin değişeceği, hak arayışları, isyanlar, otoriteye başkaldırış, halkın gücü, özgürlük, bağımsızlık, insan hakları ve adalet gibi temalar ön plana çıkabilir.

23 Mart - 11 Haziran 2023 tarihleri arasında Pluton'un Kova burcuna geçişiyle birlikte bilim kurgu filmlerini anımsatan bir süreç başlıyor. 2 Eylül - 19 Kasım 2024 arasındaki Oğlak burcu gerilemesi ise eski sisteme ve düzene karşı isyanları gündeme getirebilir.

Astromaris

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.