DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ YAPTIKLARI GÖRGÜSÜZLÜKLER İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ YAPTIKLARI GÖRGÜSÜZLÜKLER İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından başlatılan incelemenin ardından tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, günler süren sessizliğini bozdu.

Kapattıkları Instagram hesabını açarak bir açıklama yapan Polat çifti, "Etik ve edebe ilişkin aşırılıklarımız, şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur" diyerek özür diledi. Dilan Polat ve Engin Polat, "Allah karşısında da yeni bir yönelim içinde gösterişten ve aşırılılıktan uzak olmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz" dedi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve MASAK tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Önceki gün sabah saatlerinde vergi müfettişlerinin talebi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarılmıştı. Savcılık, Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin liraya el konulmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren 8. Sulh Ceza Hâkimliği, 22 Milyon 372 bin liraya el konulmasına karar vermişti.

Haklarında yurt dışı yasağı ve adli kontrol tedbiri verilen Polat çitfi, bu süreçte sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Gösterişli hayatlarını sosyal medyadan sıklıkla paylaşan, ancak bu süreçte hesapları kapatarak sessizliğe bürünen çiftten, günler sonra açıklama geldi. Instagram hesabını açan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte ortak bir açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

whatsapp-gorsel-2023-10-31-saat-09-42-44-2d63877f.jpg

whatsapp-gorsel-2023-10-31-saat-09-43-05-9298cd31.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.