DİJİTAL PLATFORMDA YEPYENİ BİR PROGRAM BAŞLIYOR ''ÇAÇA SOHBETLER'

DİJİTAL PLATFORMDA YEPYENİ BİR PROGRAM BAŞLIYOR ''ÇAÇA SOHBETLER'

Ekranlara yepyeni bir soluk geliyor. ÇAÇA Sohbetler, Çağlar Çam’ın sunuculuğunda YouTube’da başlıyor!

whatsapp-image-2022-06-03-at-23-17-06.jpeg

Bir çok ulusal kanalda ses getiren programların yapımcılığını üstlenmiş olan deneyimli televizyoncu aynı zamanda akademisyen Çağlar Çam modern zamanın modasına ayak uydurarak yepyeni bir projeye imza attı.

Birbirinden ünlü konuklar, oyuncular, şarkıcılar, siyasiler, sosyal medya fenomenleri, alanında uzman isimler, merak edilen tüm yönleri ve çarpıcı hayat hikayeleri ile her hafta ÇAÇA’da.

Konuşulmayanlar, geride kalanlar, öne çıkanlar, bilinenler, bilinmeyenler her yönüyle ÇAÇA’da konuşulacak, kaliteli ve çarpıcı içeriklerle ÇAÇA farkıyla sohbete doyulacak.

ÇAÇA çok konuşulacak!

5 Haziran Pazar günü ilk bölümüyle “ÇAÇA” YouTube kanalında başlayacak olan ÇAÇA Sohbetler’in ilk konuğu Mehtap Yılmaz. Karanlık pavyon gecelerinden sonra ışıltılı hayata uzanan serüveniyle Mehtap, zorlu hayat hikayesini ÇAÇA ile paylaştı. Çok küçük yaşta neden pavyonda çalışmak zorunda kaldı? Kızgınlıkları ve kırgınlıkları neler? Pavyonlara neden borcu vardı? Burçak Başak kim? Hayatında biri var mı? Evlenmeyi düşünüyor mu? Bergen filmiyle ilgili söyledikleri neden gündem oldu? Popstar yarışmasına katılmasaydı bugünkü Mehtap olur muydu? Hepsi ve daha fazlası ÇAÇA Sohbetler’de! Bakalım ÇAÇA ve Mehtap neler ÇAÇALADILAR!

YouTube Link: https://youtu.be/QfwBxWXIDjk

instagram : camcaglar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum