CEZAEVİNDE BOŞ DURMADI

CEZAEVİNDE BOŞ DURMADI

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat adına yeni bir şube açıldı.

Malvarlıkları dondurulan, şirketlerine kayyım atanan ve araçlarına el konulan çift, dün yeni bir şube daha açtı.

Şirketler Hala Faaliyette
Adını “Enerci Kadın” olarak duyuran Dilan Polat ve eşi Engin Polat’la başlayıp onlarca sosyal medya fenomenine uzanan soruşturma devam ederken 5 Kasım’da kara para aklama ve gereği kaçakçılığı iddiaları ile tutuklanan Polat çiftinin şirketleri faaliyete devam ediyor.

Yeni Şube İstanbul Kâğıthane’de Açıldı
Şaşaalı bir törenle gerçekleştirilen yeni şube açılışı İstanbul'un Kâğıthane semtinde gerçekleştirildi. Açılış Açılışta Dilan Polat'ın "Enerci" şarkısı çalarken, törene Engin Polat'ın annesi Şükran Polat da yer aldı.
Büyük bir izdihama neden olan açılışta yer alan yeni şube yöneticisi, açılışla ilgili
“Malumunuz TMSF yönetiminde marka kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de bu açılış bunun göstergesidir. Marka hiç problemsiz hizmetine devam ediyor." İfadelerini kullandı.

Ailecek Açılışa Gidiyoruz Paylaşımı
'Ailecek açılışa gidiyoruz' notuyla Dilan Polat Yedek hesabında paylaşılan karede Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra ve Engin Polat'ın erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan'ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya da yer aldı.

9c4020fc-5674-4abe-853e-3c60bcd0067e.jpeg

St. Muhabir: Fulya Aybat

9c4020fc-5674-4abe-853e-3c60bcd0067e.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.