BUKET ORHAN '' TUTULMA HATTINDAYIZ''

BUKET ORHAN '' TUTULMA HATTINDAYIZ''

Astroloji uzmanı Buket Orhan burçları neler beklediğini yorumluyor

25 Mart Terazi Burcunun, 5 derecesinde saat 10:00'da Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma hattındayız, kadersel olaylara hazır olun. Tutulmaların ana konusu adil olmak ve cesur olmak. Anın yükseleni İkizler burcu. Aldeberan sabit yıldızı etkili ahlaki ve etik değerleri koruyarak ilerleyenler için büyük bir yükseliş, başarı vaad eder. Eğer dürüstlükten ve ahlaki değerlerden taviz varsa büyük ve önü alınamayan bir düşüş yaşanacaktır. Ay Zanıah sabit yıldızı ile etkileşimde barış çağrısı yapıyor olacak. Anlaşmalar masaya yatırılacak, savaşların sona ermesi için sıkı pazarlıklar gündeme gelebilir. Deniz ticareti deniz taşımacılığı ile ilgili konular, sınırlar ve göçmenler, hapishaneler, af konusu, hastaneler, bakım evleri, hayvan barınakları ile ilgili konular davalar gündeme gelebilir.
Bazı anlaşmalar bu tutulma ile son bulabilir. Amerika özellikle çok etki alacak olan ülkeler arasında zaten hali hazırda eyaletlerle ilgili gündemleri var ve hız kazanacak. Bir takım gizli belgeler ortaya çıkabilir. Deniz depremleri yaşanabilir. Dengelerin değiştiği bir tutulmaya gidiyoruz. Adaletsiz gelir dağılımı, sosyal eşitsizlik çok konuşulacak. Zenginlere vergi artışı gündeme gelebilir. Güzellik ve estetik merkezleri ile ilgili konular ve ihracat artışı, ticari ortaklıklar ana gündem konuları arasında. Görevden alınmalar ve görev iadeleri, iç güvenlikle ilişkili konular, sınırlarımız ve askeri operasyonlarla ilgili konular, din ve mezhep tartışmalarını gündeme taşıyabilir.
Tutulma ülkemizden izlenmeyecek. Amerika, Kuzey Kutbu, Antarktika, Brezilya, Kanada, Avustralya, Venuzeala, Meksika, Arjantin, Rusya da izlenebilecek.
Terazi burcu hak, hukuk, Adalet, aşk, ilişkiler, ortaklıklar, evlilikleri gündeme taşıyacak. Adaleti sağlamak önemli olacak. Eski aşklar, eski eşler bu dönem gündeme gelebilir. Kurulan ortaklıklar bitebilir. Ay tutulmaları bir hikayenin sonuna işaret ederken, 8 Nisan Koç burcundaki Güneş tutulma ise yepyeni heyecanlara maceralara kapı açıyor olacak. 2004/2005 yıllarında yaşanan olayların benzerleri yaşanabilir.
Güney Ay düğümü yöneticisi Venüs yüceldiği burç Balık burcunda 21 Mart tutulma öncesi Venüs ve Satürn kavuşum gerçekleştirecekler ve Jüpiterden destek alacaklar. Venüs ve Jüpiter 5 Nisana kadar karşılıklı birbirlerini ağırlıyacaklar. Balık burcu dağılma,çözülme,bütünleşmek ve içinde kaybolmak kaynağına geri dönmektir. Karmanın Lordu Satürn Balık burcunun düştüğü ev alanlarında yeni bir sistem kurmak,dağıldığımız alanları toplamak,o konularla ilgili yeni bir yapının temellerini oluşturacak.Venüs Balık duyguları en derinlerden yaşatacak cinsten Neptün’ün derinliklerinden Satürn’ün gerçekliğinden geçiş yapacak. Sezgiler olduğundan daha güçlü karşılıksız menfaatsiz ilişkilerin,ortaklıkların uzun vadeli adımların atıldığı bir dönem olacak. Sanat ve sanatçılar ile ilgili ilişkiler davalık konular gündeme gelebilir. İlişkiler evliliğe gidebilir. jüpiterle olan kontağı Güney Ay düğümü yöneticisi olması geçmişin tozlu sayfalarını açarak,unutulmuş konuları gündeme taşıyacak. Asla olmaz bir daha yan yana gelmezler gelemeyiz dediklerimizle karşılaşmalar barışmalar ödeşmeler yaşanabilir. Hakedişler gündeme gelebilir. Kalıcı sağlam olan ilişkiler,ortaklıklar,işler,dostluklar ile ilerleyeceğiz. Sağlıklı ilişkiler kuracağız. Hayatımızdaki Alma- verme dengelerini sorgulayacağız. Artık muallakta kalan hiçbir şeye tahammülümüz olmayacak. Ya hep ya hiç günlerindeyiz ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil. Yol bulamıyorsak kendi yolumuzu açacağız. Bazıları mefaatleri için kullandıkları insanların vebalinde boğulacaklar. Bir zamanlar bizimde hayellerimiz vardı sonra birer birer yıkıldılar bir an öldüm sandım. Ördükleri duvarları sevdikleri renklere boyamış çiçeklerle süslemiştim oysa…. Elimde kalbim düzene boyun eğmişim. Kuralları bozuyorum duvarları yıkıyorum.
Bazıları değer görmediği yerde durmayacak gözardı ettiği, taviz verdiği, tolere ettiği durumlara artık son verecek. Kimi kadersel karşılaşmalar yaşayacak, kimi geçmiş yaşamlardan karmadan gelen yarım kalmış hikayeleri tamamlayacak ama herkes nasibini alacak. Mars balık burcuna geçiyor bu hafta 22 Mart saat 02:30 da hayellerimizi gerçekleştirmek ve yaratıcılığımızı ortaya çıkarmak için harekete geçirecek. Arzularımızın ve isteklerimizin peşinden koşacağız.Kova burcunda özgürlük alanı için mücadele ederken şimdi ise bir pişmanlık içinde olabilir,suçluluk duygusu ağır basabilir.Anlık ruh hali değişebilir. Daha önce verdiğimiz kararlar değişkenlik gösterebilir. İstediğini elde etmek için duygusal manipülasyon yapabilir. 24 Mart Venüs ve Jüpiter aşkın,paranın,şansın,bolluğun gezgenleri birbirlerine güç katarak olumlu bir enerji yayacaklar. Küslüklerin son bulması,parasal konularda şans,toprak alım/satım konusunda fırsatlar verebilir. Hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. 28 Mart sürprizlerin gezegeni Uranüs başrolde Venüs ile olumlu bir açı gerçekleştirecek. Karşınıza ani kazanç fırsatları çıkabilir. Beklemediğiniz anda aşk kapınızı çalabilir. Balık burcunun şifası Boğa burcunun bereketi üstünüzde olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.