BUGÜN MERKÜR GÜNÜ

BUGÜN MERKÜR GÜNÜ

Astroloji uzmanı Buket Orhan yıldızlardan ve gökyüzünden haber vermeye devam ediyor.

Merkür günü
Günün en önemli açısı Jüpiter / Pluton 60 lığı güç dengeleri değişebilir. Milli hazine , ülkenin mali kaynakları ,Ekonomi , finansal işlemler ,para piyasaları gündem olabilir. Vergiler , ev kredileri ile ilgili açıklamalar gelebilir. Toplumda bazı kişiler insancıl birleştirici davranışlarla öne çıkabilir. Mücadele eden çaba sarf eden kazanır. İşimizi büyütebilir. Yeni bir ile başlangıç yapabiliriz bu açıyı dönüştürmek için kullanabiliriz.
18:34 Mars / Uranüs uyumlu ani gelişmeler yaşayabiliriz. Diplomatik girişimler uluslar arası davalar ile ilgili gelişmeler olabilir. Sosyal aktiviteler spor yapmak ve sanatsal faaliyetler için uygun bir zaman
Güneş Uranüs le kavuşuma doğru gidiyor bu kavuşuma mars da uyumlu bir şekilde eşlik edecek sosyal konularda ,ilişkiler, projeler konularında ani sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazıları sürpriz bebek haberleri alabilir. Güneş ve Uranüs'ün kavuşumu para piyasalarında da sürpriz gelişmeler yaşanabileceğini işaret ediyor.
Boğa burcu tarım, toprak ,gayrimenkul ,para ,menkul değerleri de anlattığı için bu konular ile ilgili ani gelişmeler yaşanabilir.
Saat 23:26 Ay / Jüpiter karesi olayları büyütmeye açık bir zaman duygusal ,maddesel her şeyi dikkatli olmak önemli hemen sonrasında ay boşluğa girecek
Ve bütün gün boşlukta olacak ertesi gün 02:05 e kadar
Astroloji bir farkındalıktır. Hayatlarımıza güzellikler gelmesi dileklerimle
@jüpiterinkızıemelce
@astromaris_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.