BU GECE GÜNEŞ TUTULMASI VAR

BU GECE GÜNEŞ TUTULMASI VAR

Astroloji Uzmanı Buket Orhan, bu gece gerçekleşecek kısmi güneş tutulması ve burçlara etkisi hakkında yorum yaptı

30 Nisan 2022 saat 23:27 de Boğa burcunun 10 derecesinde parçalı güneş tutulması yaşayacağız. 2022 yılının ilk tutulması Boğa ve Akrep aksında 2. Tutulma
Bu tutulmanın etkisi sabit burçta olduğu için uzun sürede etkisini gösterecek Kuzey Ay Düğümü (KAD) tarafında gerçekleşeceği için natal haritalarınızda Boğa burcu hangi ev alanını kesiyorsa o alanda etkiler alacağız. Kadersel bir döngüden geçiyoruz. Tutulma etkisi 6 ay boyunca kendini gösterecek. Toprak ve su burçlarında gerçekleşeceği için bu burçlarda etkisi daha yoğun olacak. Uranüs de bu tutulmaya Boğa burcunda eşlik edecek ani değişimlere hazır olun.
Boğa burcu güveni, parayı, aşkı, toprağı, bereketi temsil eder yöneticisi Venüs Balık burcunda tam da 27 derecede (yücelim derecesinde) bolluk bereket ve şans gezegeni Jüpiter ile kavuşumda olacak.

Boğa burcu
Kalıcılığı seven, konfor alanından çıkmayı ve değişimi sevmeyen Boğalar; güveni, parayı, aşkı, toprağı, bereketi temsil eder. Yöneticisi Venüs Balık burcunda tam da 27 derecede (yücelim derecesinde) bolluk bereket ve şans gezegeni Jüpiter ile kavuşumda olacak. Boğalar 2019 yılından beri Uranüs transitiyle değişime ayak uydurmaya çalışıyordu. Şimdilerde ise Uranüs güneş tutulmasına eşlik edecek ve artık değişime hazırsın diyecek.

Bu tutulma Güney Amerika kıyıları, Pasifik Okyanusu, Peru ve Şili de izlenecek. Bu bölgelerde depremler ve buna bağlı tsunami olayları gündeme gelebilir. Siyasiler, akademisyenler, uluslararası ilişkiler, ibadethaneler, medya, iletişim, uluslararası anlaşmalar gündeme gelebilir. Elektrik kesintileri, dünya genelinde uçaklar ile ilgili sıkıntılı haberler duyabiliriz. Bankacılık sektöründe sıkıntılar, gıda sektöründe fiyat artışları gündeme gelebilir. Toprak kaymaları, maden kazaları gündeme gelebilir. Tarım alanları, gayrimenkul alım-satımı ile ilgili yeni kredi olanakları çıkabilir. Ülke sınırları, deniz sınırları ile ilgili gündemler olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.