7 SANATÇIDAN KARMA SERGİ

7 SANATÇIDAN KARMA SERGİ

Marmaris’te yaşayan 7 kadın sanatçının çalışmalarının görücüye çıkarıldığı “Aferin Kızıma” isimli karma serginin üçüncüsü Martı Resort Deluxe Otel’de açıldı.

2.jpgMarmaris’te yaşayan 7 kadın sanatçının çalışmalarının görücüye çıkarıldığı “Aferin Kızıma” isimli karma serginin üçüncüsü Martı Resort Deluxe Otel’de açıldı.

Alev Açıl Avanoğlu, Aysun Bahar Yılmaz, Cecile Beal, Dozo Ceramics, Eda Hepdeniz, Göknur Özkul, ve Nilay Ayaydın’ın resim, heykel, mandala, seramik ve taş boyama çalışmalarından oluşan toplam 150 eserin yer aldığı “Aferin Kızıma-3”ün açılışına çok sayıda sanatsever katıldı. Katılımcılarının piyano resitali eşliğinde gezdiği sergi ilgi ve beğeni topladı.

3-001.jpg

“Aferin Kızıma" sergisinde taş boyama eserleri bulunan Eda Hepdeniz, “Sanatla uğraşan kadınlar olarak, önce kendimizi takdir etmemiz gerektiğini düşündük, benim için bir ilk olan sergimizin adını ‘Aferin Kızıma’ koyduk. Destek veren, ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Ressam Nilay Ayaydın, etkinlikleri hakkında konuşurken, Marmaris’te yaşayan kadın sanatçılarla altı yıl önce “Aferin Kızım” adını verdikleri grubu kurduklarını belirterek, “Bugün üçüncü sergimizle sanatseverlerin karşısına çıkmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ayaydın, karma serginin, 19 Aralık günü akşam saatlerine kadar açık kalacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.