7 AĞUSTOS 14 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARI

7 AĞUSTOS 14 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARI

Astroloji uzmanı Öznur Yıldız bu haftaki burçları bizler için yorumladı.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Koç Burcu;
Maddi anlamda geleceğe yatırım düşüneceğin bir haftaya başlıyorsun. Geleceğe dair planlar oluşturuyorsun kafanda, aşk hayatında bir şeyleri gözden geçirmen gereken konular var.
İstediğiniz gibi gitmeyen, gitse de sizi tatmin etmeyen birtakım durumlar var. Sosyal çevrenizden alacağınız duyumlar, şahit olacağınız gelişmeler bazı arkadaşlarınızla iletişiminizi değiştirebilir. 12 Ağustos’ta gerçekleşecek Merkür ve Satürn'ün karşı karşıya duruşu dedikodu ve yanılgılar karşısında sizi öfkelendirebilir. Tahammül etmek istemeyebilirsiniz. Konuşmalarınızın ne yöne gideceğini, günün sonunda sadece size fayda ve zarar getireceğini hesap ederek ilerlediğinizde hafifleyeceksiniz. Psikolojik ve fiziksel sağlık sorunları yaşamamak adına bu süreci sakin ve mantıklı bir düzlemde geçirmenizde fayda var.

Boğa Burcu:

Üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz, iş görüşmelerindeki tutumlarınız burada belirleyici olabilir. Bu hafta şahsi konularda kararlı ve daha odaklı davranabilirsiniz. Kendinize ve hayallerinize karşı dürüst olduğunuzda gözünüzün önünde gerçekleşen hiçbir şeyden korkmayacak ve bunları fırsata çevirebileceksiniz.
12 Ağustos’ta Merkür ve Satürn'ün karşıtlığı duygusal konularda hissettikleriniz ve yapmanız gerekenler arasındaki farkı ortaya çıkarabilir. Düşüncelerinizi, gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda şansınızın yaver gitmediğini düşünüyorsanız harcamalarınızı, yatırım ve birikimlerinizi aceleye getirmemenizde fayda var. Emin olmadığınız, yeterli ilgiyi ve vakti veremeyeceğini hissettiğiniz gündemler karşısında kendinizi bir zorunluluk içinde hissetmeyin.

İkizler Burcu:
Bu dönemde daha fazla hareket, görüşme ve iletişim dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek hem keyifli zamanlar geçireceğiniz hem de bazı konularda fikir alışverişi yapabileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz. İkinci bir görüşe, ikinci bir plana karşı hassasiyetiniz ve yakınlığınız sizi sıkıntılı durumlarda koruyabilir. Sözlerinizden emin olmak bugünkü konuşmaların yanlış yere gitmesini engelleyebilir.

Yengeç Burcu:
Verdiğin değerin yine asla karşılığını almadığın bir dönemdesin. Partnerin seni çok yoruyor fakat hiçbir şey yapmıyorsun. Neden? Önüne bakmayı tercih etmeyi bilmen gerekiyor. Birbirinize gerçekten yeteri kadar değer vermiyorsunuz bile, bu durumun seni üzmesine izin verme.
O olmadan da devam eden bir hayatın vardı, silkelen artık kendine gel…

Aslan Burcu:
Bu dönemde Güneş burcunuzda ilerlerken kendinizi merkeze almak istiyorsunuz. Yeni başlangıçlar ve değişiklikler de görülmekte. Sevdiklerinizle ilgili konular ya da mutlu olmak istediğiniz alanlarda daha düşünceli olabilirsiniz. Duygusal konularda partnerinize karşı tutumlarınızı düzenlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Heyecan, korku, sevgi, öfke gibi duyguların sizi yaşamak istediklerinizden uzaklaştırmaması için her şeyin dozunu ve madalyonun arka yüzünü de bilerek ilerlemenizde fayda var. Şaşırtan, beklediğiniz gibi olmayan şeyler her nasıl olursa olsun bunların tamamı sizde bir kafa karışıklığı değil bir yön oluşturmalıdır. 12 Ağustos’ta Merkür Satürn karşıtlığıyla beraber ekonomik konularda daha tutarlı ilerlemeniz gerekebilir. Riskli yatırımlar, alacak verecek konuları, parasal destek gerektiren noktalarda ani reaksiyon almamalısınız. Duygularınızın ve mantığınızın çatışmasını yenmek sizi risklerden koruyabilir. Dengeli tutumlar ve harcamalar bu süreçten kazançlı çıkmanız için bazı püf noktalarını daha iyi görmenizi sağlayacaktır.

Başak Burcu:
Yeme bozukluğunun sadece psikolojik değil, fiziksel olarak da etkilerini hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bunu kırmak ve artık her manada sağlıklı olabilmeniz gereken önlemleri alarak ilerlemelisiniz.

12 Ağustos’ta Merkürün burcunuzda ilerlerken aynı zamanda Satürn ile karşıtlık oluşturması, gerçekçi düşünmek ve duygularla hareket etmek noktasında sizi zorlayabilir. Böyle bir süreçte konudan dağılmak yerine neyi göz ardı ettiğinize ve bunların sizde bıraktığı etkiye odaklanmalısınız. Duygusal bir türbülansın içinde olduğunuzu düşünerek aslında benimsemediğiniz fikirleri dışa vurabilirsiniz. Anlaşılmak için kendinize ve karşınızdaki kişilere müsaade edin. Sakinliğin yolu çatışmadan geçmez.

Terazi Burcu:
Bu dönemde gelecekle ilgili planlarınızda sapmalar olabilir. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde aktif olmakla birlikte, gerek aşkta gerek sosyal alanda bazı eksikler ya da hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. Dolunay size görmekten kaçtığınız ya da fark edemediğiniz her şeyi sunabilir. İkili ilişkiler, sosyal konular ve duygusal meselelerde artık bir netlik oluşturmalısınız. Sizi rahatsız eden ve mutlu eden konularda bir ayrıma gittiğinizde ve buna sadık kaldığınızda buna göre karşılık bulabilirsiniz. Uzman desteği, aileniz ya da aile gibi gördüğünüz kişilerle fikir alışverişi size yardımcı olabilir. Bir süredir ertelediğiniz etkinlikler, vakit ayıramadığınız hobileriniz varsa bunlara odaklanabilirsiniz. Zihninizi farklı bir şekilde çalıştırdığınızda hayatınızda da farklı bir şekil alabilirsiniz.

Akrep Burcu:
Ev ve aile sorunlarınızı çözüme kavuşturmak sandığınız kadar kolay ve sakin bir şekilde mümkün olmasa da buradaki tutumunuz birçok şeyin belirleyicisi olabilir. Mantıklı bir çerçevede sunduğunuz fikirler, yaklaşımlar sizi, ailenizi ve ev düzeninizi olumsuz yönde etkileyen konuları bertaraf edebilir. Taşınma ve değişikliklerle ilgilendiğinizde tamamen ihtiyaçlarınıza, sizin için öncelikli olana dikkat etmelisiniz. Birçok seçeneğin değil size lazım olanların var olduğu bir düzen iş hayatınızı da yoluna sokabilir. Üstleriniz, çalışma arkadaşlarınız ve ortaklarınızla iletişiminizin güçlü olması ardına planlarınıza, isteklerinize ve sizden beklentilere sadık olmalısınız. Bugün bir döngüyü kırmak ve o özgüveni sürdürmek, sizi gelecekte benzer sorunlar yaşamaktan koruyabilir.

Yay Burcu:
İş görüşmeleri, anlaşma ve sözleşme gerektiren konular, yapacağınız konuşmalarda kararlılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendinizden, iş becerinizden ve hedeflerinizden şüphe duymadığınızda istediğinizi alabilirsiniz. Düşünce tarzınızın sizi getirdiği noktayı görmek, değişiklik yapmanızı tetikleyebilir. Memnun olmadığınız durumlarda şikâyetçi olmak, isyan etmek yerine bunları nasıl değiştireceğinize odaklanmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Araç sahibi olmak, alım satım ve resmi işlerle ilgilenmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Bu dönemde hedeflerinizde ve mesleki alanda oldukça kararlı ve mücadeleci bir tavır içinde olabilirsiniz. Pek çok hedefinizin sonucu ortaya çıkmakta. 18’i civarında pratik olmayı gerektiren bir hedef üstüne odaklanmalısınız.

Oğlak Burcu:
Zamanınızı, fikirlerinizi hayatta neye değer verdiğinizi belirleyerek harcamalısınız. Ancak bu şekilde istediğiniz geri dönüşleri alabilirsiniz. Bu dönüşlerin manevi konularda da olması için, iş ve parasal konularda koyduğunuz sınırları sosyal yaşantınızda da koymalısınız. Daha önce hissetmediğiniz, fark etmediğiniz ya da yeterince gösteremediğiniz duygularınız için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Bunları değerlendirdiğinizde önceden yaşadığınız kayıp ve kaygılara da bir son vermiş olacaksınız. Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi ile yolunu bulması arasındaki farkı net bir şekilde göreceksiniz. Kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Yine de bu dönemde özellikle uzaklarla ve yabancılarla ilgili konularda düşüncelerinizi oldukça cesur ve girişken bir tavırla ortaya koyabileceksiniz.

Kova Burcu:
İhmal, erteleme ve beklemenin yerini özgüveninize ve birikimlerinize bırakmalısınız. Aldığınız bazı kararların hayatınızın gidişatına ne yönde etki ettiğini gördüğünüzde müdahale gerektiren durumları es geçmemenizde fayda var. Hayattan beklentilerinizle ilgilenmeli, çalışmalı ve yaşamalısınız. Bedensel ve psikolojik bazı değişikliklere açıksınız. Bu süreç sizin için yorucu görünebilir ve bu yüzden öfkeli, gergin hissedebilirsiniz. Enerjinizi kendinize yöneltmek söz konusu olduğunda acımasız özeleştiriler yapmak yerine yeniden yapılandırmaya gitmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Dirençlisiniz ve bunu korumalısınız. Bu dönemde kafaca sizi meşgul eden konulara biraz daha rahat yaklaşmalısınız.

Balık Burcu:
Sizi artık korkunun, dedikodunun ya da yanlış bilgilerin değil aklınızın, mantığınızın ve hedeflerinizin yönetmesine izin vermelisiniz. Gündelik yaşamanızı düzene sokmak ve kendinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için geri plana attığınız her türlü düşünceyi tekrar öne çıkarıp ciddi elemeler yapabilirsiniz. Bazı sorumlulukların ve ilişkilerin arka planını görebilirsiniz. Bu dönemde sağlık ve bedensel konular sizi biraz meşgul edebilir. Olası kazalara dikkat edin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.