Yonca Poyarazoğlu'ndan yeni şarkı 'Ruhumdaki çocuk'

Yonca Poyarazoğlu'ndan yeni şarkı 'Ruhumdaki çocuk'

Yonca Poyrazoğlu “Ruhumdaki Çocuk” ile içinizdeki çocuğa sesleniyor

Türkiye’de bir dönem müziğe yön veren Üstün Poyraz’ın kızı ve Türk Sanat Musikisinin duayenlerinden İsmail Şençalar ve Suzan Güven’in torunu olan Yonca Poyrazoğlu, kendi bestelediği son single çalışması “Ruhumdaki Çocuk” ile içimizdeki çocuğa sesleniyor. “Ruhumdaki Çocuk” u Marmaris Ressam ve Yazarlar Derneği’nin (MARYAD) Marmaris Bule Port AVM’deki Geleneksel Yılbaşı Resim ve El sanatları Sergisi açılışında müzikseverlerle buluşturan Sanatçı Yonca Poyrazoğlu, Türkçe İngilizce pop parçalarından oluşan mini konserle de Marmarisli sanatseverlere erken yılbaşı kutlattı.

Yonca Poyrazoğlu “Herkesin ruhunda gizlenmiş, belki de derinlere gömdüğü çocuğa seslenmeye geliyorum” dediği son çalışması ile yeni yılda oldukça ses getirecek. Sözlerini Cengiz Atabay’ın yazdığı “Ruhumdaki Çocuk” isimli single çalışmanın bestesi Poyrazoğlu’na, aranjesi ise abisi Kürşat Poyraz’a ait.

22 Aralık 2022 tarihinde Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan “Ruhumdaki Çocuk” için yapılan klip çekimlerinde Poyrazoğlu’nun çocukluğunu kızı İncisu Poyrazoğlu çok başarılı bir oyunculuk sergileyerek gerçekleştirdi.

“Ruhumdaki Çocuk” u Marmaris Ressam ve Yazarlar Derneği’nin (MARYAD) Marmaris Bule Port AVM’deki Geleneksel Yılbaşı Resim ve El sanatları Sergisi açılışında müzikseverlerle buluşturan Sanatçı Yonca Poyrazoğlu, Türkçe İngilizce pop parçalarından oluşan mini konserle de Marmarisli sanatseverlere erken yılbaşı kutlattı.

Türkiye’de bir dönem müziğe yön veren Üstün Poyraz’ın kızı ve Türk Sanat Musikisinin duayenlerinden İsmail Şençalar ve Suzan Güven’in torunu olan Yonca Poyrazoğlu yurt içinde ve yurt dışında müzik eğitimi aldı. Profesyonel müzik deneyimini İstanbul sahnelerinde sürdürdükten sonra, uzun yıllar Marmaris’te aktif müzik yaşamına devam etti.

2017 yılında bir televizyon kanalında düzenlenen “O Ses Türkiye” yarışmasına, ardından 18. Uluslararası Afyonkarahisar Caz Festivali’ne katıldı. Kısa bir süre sonra yine televizyon kanallarından birinde yayınlanan “Benimle Söyle” isimli yarışmada dikkatleri üzerine çekti.

Çalışmalarına azimle devam eden Poyrazoğlu, Sözleri Ayşe Birgül Yılmaz’a, bestesi Pervin Mahmudov’a ve aranjesi Reşad Bagirov’a ait “Böyle Bitmez” adlı ilk single çalışması ile adını ülke çapında duyurmayı başardı.

Bu başarının ardından yeni çalışmalara imza atmaya devam etti. Sözleri Cengiz Atabay, beste ve aranjesi Kürşat Poyraz imzasını taşıyan “Sırra Kadem”, “Klinik vaka” ve “Göze Göz” adlı tekli eserlerinin gördüğü ilgi, O’nun için müzik piyasasında artık “ben de varım” demekti.

Haber- foto : Oya Dirikcan

Ruhumdaki Çocuk şarkısını dinlemek ve klip izlemek için

https://www.youtube.com/watch?v=LDuewYYxaFk

fb-img-1672016080238.jpg

fb-img-1671966667953.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.