İYİ KÖTÜ BİR YIL DAHA BİTTİ

Son bir yılda baktığımızda siz değerli okuyucularımızın hangi haberlere daha çok ilgi gösterdiğini, hangilerine tepki gösterdiğinizi ekip olarak anladık.

Biz Marmarishaber.net ekibi olarak tarafsız, yansız ve hiç bir siyasi görüşün arkasında durmadan ayakta kalmaya çalışıyoruz. Ayakta kalmaya çalışıyoruz çünkü özellikle Marmaris'te sadece bu işi yaparak ne yazık ki tam olarak ayakta kalamıyoruz. Yüksek ev ve ofis kiraları, her gün pahalanan gerçek ve dijital yaşam bizleri de vurdu emin olun.

Her bir haberimiz binden fazla kişi tarafından okunuyor, sitemize 2 milyonun üzerinde ziyaretçi geliyor. Sosyal medyadan takipçi sayılarımız çok kısa sürede rekor sayılara ulaştı. Siz değerli takipçi ve okuyucularımıza çok teşekkür ederim.

Marmaris'te yaşamak bu kentin insanı olmak kesinlikle ayrıcalık. Tabii ki her güzel şeyin olduğu gibi burada yaşamanın bedeli de ağır oluyor. Haberciyseniz haberleri oturduğunuz yerden değil de birinci elden sahadan yapabiliyorsanız hele de yaptığınız haberler okunulup, eleştiriliyorsa değmeyin keyfinize.

Bu yıl isim saymadan önce Marmaris'e emeği geçen herkesin yüreğine sağlık diyorum. Baktık moda olmuş yılın enleri biz de kendimize göre Marmaris'in güzel yüreklerine teşekkür etmek istedik.

Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Başsavcı Turgay Karabulut, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Aksaz Deniz üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Murat Çam, Güney Ege Sahil Güvenlik Komutanı Dnz.Yarbay Süleyman Ercan, Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan, Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Beyin Cer.Uzm.Dr. Niyazi Taşkıran, Marmaris İlçe Sağlık Müdürü Dr.İmran İnce, Marmaris İtfaiye grup amiri Bahattin Yavuz ve tüm saydığım isimlerin ekiplerine ne kadar teşekkür etsem azdır hepsi hem saha da hem işleri başında Marmaris için muhteşem bir özveri ile görevlerini yapıyorlar.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan ve ekibinin özellikle zor zamanlarda sadece Marmaris için değil tüm ülke hatta dünya için nasıl seferberlik yaptığını gördük yaşadık.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız ve ekibi hem esnaflarının hayatını kolaylaştırıp hem de Cennet Marmaris'i dün dünyaya tanıtmak için inanılmaz bir uğraş içindeler.

Marmaris'in medarı iftiharları turizmcilerimiz, hizmet sektörü çalışanları, devlet memurları, kısaca Marmaris'e gönlüyle hizmet eden el birliği ile ilçenin kalkınması için çalışan tüm halka sonsuz teşekkürler.

Geçtiğimiz yaz olduğu gibi ne yazık ki bu yaz da yangın felaketini yaşayarak ormanlarımızın büyük bölümünü kaybettik, ancak tüm dünyadan çok güzel yüreklerin destekleri ile yeniden yeşerteceğine söz veren Marmaris Ağaçlandırma ve Doğa Koruma Derneği Ali Demirtaş ve derneğin kanatsız melekleri gönüllüler, Annesi Merhume Filiz Ersan'dan bayrağı devralarak Marmaris'e en ufak zarar verenin karşısında siper olur asla Marmaris'i yedirmem diyen Marmaris Çevre Koruma Derneği Başkanı Murat Ersan ve değerli ekibi, Marmaris'te yerlere, güzelim ormanlara sahillere çöp atanlara kızsa da Marmaris'e kıyamadığı için tonlarca çöp toplayan Doğa Gönüllüleri Derneği Sinan Ünsal ve yardım melekleri, afetlerde bizlere destek olan AKUT,AFAD ve MAKE nin pelerinsiz kahramanları ile Marmaris'te ihtiyaç sahiplerine hemen ulaşan sorunun değil çözümün en güzel örneklerinden Suzan Zift'e çok teşekkür ediyorum.

Hep teşekkür etmek olmaz güzelim İçmeler'in aşıklar tepesine giden yollarını koca koca kamyonlar mahvetti yetmedi dinamitle tepeleri patlatıp denize döktü yetmedi yerli halkın aklı ile dalga geçip mühürlenen inşaatta çalışmalara devam etti. Yargı yücedir rant uğruna yapılan doğa katliamına gerek cevabı verdi. Konunun takipçisi olacağız.

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını kutlayacağımız ve her yıl bir önceki yılı aratıyorken 2023 yılının benzersiz olmasını tüm hayallerin gerçekleşeceği tüm dileklerin kabul olacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum