"Mutfaktan iktidara" mı?

Bu başlık size ilginç gelebilir. Düşününce bana da öyle geldi. Türk siyaset tarihinde hiç yaşanmamış gelişmeler oluyor artık.

CHP liderinin mutfakta başlayan yolculuğu iktidara gider mi, zaman her şeyi gösterecek...

Son yıllarda eski siyaset tarzı da tamamen değişti. Nezaket kibarlık saygı üslup yerini kin nefret öfkeye bıraktı. Siyasi saygı ortadan kalktı. Seçim atmosferine de girilmesi ile birlikte liderler arasındaki sataşmalar karşılıklı söz düellosu son günlerde sosyal medya üzerinden hızlı bir şekilde devam etmeye başladı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir süredir evindeki mutfaktan başlattığı ve bir anlamda da seçim stratejisi olarak algılanan paylaşımları giderek siyasi arenaya damgasını vurmaya başladı.

Öyle ki, önce vatandaşın ve ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatmaya başladı videoların da, diğer yandan da atılması gereken çözüm önerileri ile kayıt düşmeye başladı gündeme adeta.

Kılıçdaroğlu videolarına ardı ardına devam etmesi üzerine siyasette son günlerde karşılıklı atışmaların da fitilini ateşleme ye başladı.

Geçmiş dönemler de yaşanan sokak mitingleri artık yerini videolara ve sosyal medya kullanımına bıraktı. Hemen hemen tüm siyasi partiler bu yöntemi daha sık kullanmaya başladı.

CHP lideri de bu teknolojik imkanı farklı bir şekilde kullanmaya başladı. Evinin mutfağından başlattığı videolu açıklamarı ile dikkatleri üzerine çekti. Bu videolar iktidar tarafından da oldukça merak konusu haline gelmeye başladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu mutfaktan başladığı videoların da sakin başlayan konuşmaları ses tonları her açıklamasından sonra biraz daha arttı. Peş peşe açıkladığı dosyalar ile gündeme iyice damgasını vurmaya başladı. Eleştiriler tepkiler de anında geldi. Kamu oyunda ise, açıklamalarını doğru bulan da bulmayan da, tepki gösteren de göstermeyen de oldu. Genel olarak destekleyen kesimlerin de arttığı gözlendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık durmaya niyeti yok. Seçim yaklaştıkça evinin mutfağından belli ki daha çok ses getirecek açıklamaları videolar paylaşacak.

Kim bilir, evinden mutfaktan başladığı bu videolu yolculuk onu iktidara taşır mı?

Bekleyip göreceğiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.