YAPARSA AK PARTİ YAPAR !.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR !.

Bu gece motorine 1 lira 58 kuruş, benzine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor. Bu geceki zamla birlikte yakıta 6 iş günü üst üste zam gelmiş olacak.Petrol fiyatlarındaki ve dolar/TL kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarında tarihi zamları beraberinde getiriyor.

YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

Bu geceki zamlarla birlikte benzinin litresi yaklaşık olarak Marmaris’te 20,32 TL’ye, yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak Marmaris’te 22,88 TL olacak.

Küresel piyasalarda motorin talebinin yüksek olması ve en fazla üretimin yapıldığı rafinerilerin Rusya’da bulunması nedeniyle söz konusu ürüne yapılan zam benzinden daha fazla oluyor.

CUMHURİYET TARİHİNDE YAŞAMADIKLARIMIZI 20 YILDA GÖRDÜK

Akaryakıt istasyonlarına gelen Marmarisliler çarpıcı ve esprili yorumlar yaptı. Kimisi, “Yaparsa AK Parti yapar” derken bazıları “ Cumhuriyet tarihinde görülmemiş zamları gördük. Teşekkürler AK parti” gibi espriler yapanlar, “ Milletin anasını …. Yapacağız diyenlere teşekkürler. Sözlerini yerine getirdiler. Akaryakıta gelen her zaman gıda başta olmak üzere her kaleme geliyor. Zamlar ardı ardına geliyor ama hiç kimse suçlu değil. Hele hele iktidar hiç suçlu değil suç muhalefette. Yurt dışına gidip gezme hayallerimiz gitmişti şimdi de bir şehirden bir şehre nasıl gideceğiz diye düşünüyoruz. Dediğimiz gibi yaparsa AKEPE yapar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.