UĞUR ARSLAN ‘AFARA – BİR ARABESK MÜZİKALİ ‘SEYİRCİDEN TAM  NOT ALDI

UĞUR ARSLAN ‘AFARA – BİR ARABESK MÜZİKALİ ‘SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Başarılı oyuncu Uğur Arslan dün akşam Amfi tiyatroda muhteşem bir gösteri sergiledi.

Afara- Bir arabesk müzikali isimli gösteriyi izlemeye gelen seyirciler, bir döneme damgasını vurmuş arabesk şarkıları ile adeta zaman tünelinde yolculuk yaptılar.

Marmaris Amfi Tiyatroda gerçekleşen müzikalde Uğur Arslan oyunculukta başarılı olduğu kadar şarkıcılıkta da muhteşem bir sese sahip olduğunu kanıtladı. Şirin Aktemur’un yazıp yönettiği başrolünde başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın oynadığı, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle harmanlayarak söylediği “Afara-Bir Arabesk Müzikali’’iki perde sahnelendi.

İzleyici ile sık sık sohbet ederek oyuna dahil eden başarılı oyuncu ve ses sanatçısı Arslan elinde bavulu ile çıktığı sahnede hayatı ve yaşanmışlıklar ile hikayeler anlatırken arkasında fotoğraflar ile desteklendi. Hikayelere bir döneme damgasını vurmuş arabesk şarkıları ile ara veren sanatçıya 8 kişilik bir orkestra eşlik etti. Şarkıların hepsini canlı olarak seslendiren Uğur Arslan ara ara sahneden inip seyircilerin arasına gelerek mikrofonu onlara tuttu. Şarkıları söylerken ve hikayeleri anlatırken arka fondaki görseller ile nostalji yolcuğunu destekledi.

Marmaris Belediye Başkan yardımcısı Ali Zağlı’nın da izleyicilerinin arasında olduğu ve 1 saatten fazla süren müzikalin sonunda Uğur Arslan ve orkestrası ayakta alkışlanarak sahneden uğurlandılar.

Müzikali izlemeye gelenler ‘iyi ki gelmişiz harika bir konser ve gösteriydi tadı damağımızda kaldı ‘ resmen diyerek övgüler yağdırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.