“UÇAN TİLKİ” MARMARİS’TE ÜÇ GÜN KALDI

“UÇAN TİLKİ” MARMARİS’TE ÜÇ GÜN KALDI

AMAZON’un kurucusu Jeff Bezos, Ege ve Akdeniz koylarını gezdiği ’Flying Fox’ adlı lüks yatla Marmaris’te üç gün kaldıktan sonra bugün Göcek Mahallesi’ndeki koyda demir attı.

Bir alman firmasına ait olan ve günlük kirası 1 milyon Euro olduğu öğrenilen içinde Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile 12 yakın dostunun bulunduğu Flying Fox(Uçan Tilki) üç gün önce Marmaris İlçesi’nin dünyaca ünlü Bozburun Mahallesi açıklarında demir attı.

68 BİN LİRA HESAP VE 2000 LİRA BAHŞİŞ BIRAKTI

Milyarder Bezos, yakın dostlarıyla birlikte Bozburun Mahallesi’nde bir koyda bulunan ve her yıl uğramadan gitmediği restorana geldi. Deniz ürünlerinin ağırlıklı olduğu 13 kişilik masada işadamı ve arkadaşları geç saatlere kadar eğlendi. 68 bin lira hesap veren İşadamı garsonlara da 2 bin lira bahşiş bıraktı. Üç gün boyunca Bozburun Mahallesi’nin ıssız koylarında demirleyen lüks yata, restorandan rehber aracılığıyla günlük yaklaşık 10 kilo çeşitli deniz ürünleri sipariş edildi.

GÖCEK KOYU’NA DEMİR ATTI

Marmaris’te 3 gün kaldıktan sonra şafak vakti seyir alan ultra lüks yat, Fethiye İlçesi’nin Göcek Mahallesi’ndeki bir limana gitti. Göcek Koyu’nda bir süre demir atan yat ardından limanda demir attı. Fethiye’de akaryakıt ve çeşitli gıda ikmalleri ardından Güney Ege koylarında seyir alacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.