RUSYA’DAN BEKLENMEDİK DALAMAN HAVA LİMANI KARARI

RUSYA’DAN BEKLENMEDİK DALAMAN HAVA LİMANI KARARI

THY'nin Rus tur operatörlerinin blok koltuk satın aldıkları bazı Dalaman uçuşlarına Rusya izin vermedi.

www.turizmajansı.com haberine göre, THY'nin Moskova'dan 29 Nisan'dan 15 Mayıs'a kadar Dalaman'a gerçekleştireceği turistik seferler iptal edildi. Rus

Rus tur operatörlerinin THY'den Dalaman için blok satın aldıkları uçak seferleri iptal edilirken THY'nin tarifeli seferleri ise devam ediyor ve biletler satılıyor. Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR)'un sitesinde yer alan habere göre blok koltuklarla düzenlenecek seferlerin iptalinin THY'nin kararı olmadığı belirtiliyor. Bu uçuşlara son anda Rusya Federal Hava Ulaştırma Ajansı'nın gerekli izinleri vermediği ifade ediliyor.

ALTERNATİF SEÇENEKLER SUNULDU

Tur operatörleri, Dalaman'a uçuşları gerçekleştirilemeyen seferlerle tur satın alan turistleri Türkiye'ye tatile göndermek için alternatif seçenekler sunulduğunu belirtiyor. Buna göre 16 Mayıs'tan başlayarak daha sonraki hareket tarihlerine ücretsiz transfer imkanı sunuluyor. Ayrıca İstanbul veya Bodrum üzerinden alternatif bir uçuş seçilebiliyor.

ANEX Tour, “İptal edilen uçuşlar için bileti olan turistlere, varış şehirlerini Bodrum veya Antalya'ya değiştirmeleri veya Türkiye'ye uygun fiyatlı uçuşlar için mevcut fiyatlarla yeni bir uygulama açmaları öneriliyor” diyor.

PEGAS Touristik, her turistin konusuna bireysel olarak karar verileceğini, ancak şu anda Türkiye'ye yeterli uçuş seçeneğinin bulunduğunu da belirtiyor. Özellikle ulaşımı Pegasus Havayolları uçuşları ile değiştirmenin mümkün olduğu ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.