POPSTARIN EVREN'İNDEN YENİ ŞARKI

POPSTARIN EVREN'İNDEN YENİ ŞARKI

Türk pop müziğinin güçlü ve farklı sesi Evren Mevlanaoğlu, sözü, müziği ve düzenlemesi Tansel Doğanay’a ait DEĞİŞTİM isimli teklisini 13 Mayıs’ta yayın a girdi.

Evren Mevlanaoğlu 2021 yılında çıkardığı Sezen Aksu imzalı ilk teklisi Oyun Bitti’nin ardından İkinci teklisinde bir Tual cover’i olan Deliriyorum’u yorumlamış ve 3.teklisinde de Aslı Güngör’e ait Devirdim Yılları ile müzikseverleri 2021 yılında üç şarkı ile buluşturmuştu. Evren Mevlanaoğlu her çalışmasında farklı soundları kullanarak geniş bir müzik yelpazesini bize güçlü sesiyle sunuyor. Bu defa ise elektronik soundları barındıran sözü, müziği ve düzenlemesi Tansel Doğanay’a ait DEĞİŞTİM isimli çalışması ile tekrar karşımızda.

Kayıtları Stüdyo M’de Mustafa Mert tarafından alındı, şarkıda elektro gitarlar DR. İsmail Koçak, synthesizer ve klavyeler ise Tansel Doğanay tarafından çalındı. DEĞİŞTİM’in kapak fotoğrafı Tansel Doğanay’a, kapak tasarımı ise Vitrindeyiz Kreatif Agency’a aittir. Şarkının klibi de emojiler ile zenginleştirilmiş bir lirik video olarak yine farklı bir doku ile yayında.

Köyceğiz'de yaşayan sanatçı , yaz boyunca her Perşembe Jumanji, haftanın diğer günleri Köyceğiz Avangart’ta sahne alacaktır, yolu Güney’e düşenler Evren Mevlanaoğlu’nun canlı performansını dinleyebilirler.

Şarkıyı dinlemek ve klibi izlemek için

https://www.youtube.com/watch?v=djEzwrtjnMo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.