MUSTAFA KESER'DEN MUHTEŞEM KONSER

MUSTAFA KESER'DEN MUHTEŞEM KONSER

77 yaşındaki duayen ses sanatçısı ve bestekar Mustafa Keser Amfi tiyatroda konser verdi. Sanatçıyı izlemeye gelenler ayakta alkışladılar.

Türk Halk Müziğinin duayen sanatçılarından Mustafa Keser en son 15 yıl önce gelerek konser verdiği Marmaris’te sevenleri ile buluştu. Türkiye’nin en geniş repertuarına sahip ses ve sahne sanatçısı Keser Amfi tiyatroda unutulmaz bir konser verdi.

Alkışlar ile çıktığı sahnede organizasyon ile ilgili yaşanan aksaklığı anlatan ünlü sanatçı ‘’ en son 15 yıl önce Marmaris’e konsere gelmiştim sonrasında nasip olmadı sizlere teşekkür ediyorum teşrif edip geldiniz, sahneye çıkmadan bir üzücü haber aldım size söylemezsem rahat etmem konunun benimle ilgisi yok ama bana söylenen konser biletlerinin tamamı satılmış ancak organizasyonu tertip eden genç kardeşimize her meslekte olduğu gibi çekememezlikler olur. Bir kısım artık kim yaptıysa bilmiyorum konser iptal oldu demişler gelmeyecek demişler, iki konser birleşti demişler milletin kafası karışmış bütün biletler satıldı dediler bana ben zaten sizin beni ne kadar sevdiğinizi biliyorum, bu lafları çıkaran arkadaşı terbiyesizliğinden dolayı kınayalım herkes ekmeğine çalışıyor’ diyerek kendi bestesi ile konsere başladı.

Ünlü ses sanatçısı ve bestekâr Mustafa Keser yaklaşık iki saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelenlere oyun havaları ile veda etti.

dsc01369.jpg

dsc01384.jpg

dsc01384-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum