'MASAK' FENOMENLERİ TAKİP EDİYOR

'MASAK' FENOMENLERİ TAKİP EDİYOR

Takipçi sayısı arttırmak için değişik içerikler paylaşarak sosyal medya gündemine oturanların korkulu rüyası MASAK takibine takılmaktı kabusları gerçeğe dönüşüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Tutuklanan Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı bir gönderinin gündem olmasından sonra , fotoğrafta bulunan fenomenler tek tek incelenmeye başlandı. Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” diye adlandırdığı fotoğrafın üzerine incelenip pek çok fenomen isim hakkında soruşturma başlatılıp mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında, Dilan ve Engin Polat çiftiyle bağlantılı olduğu iddia edilen Tayyar-Özlem Öz ve Eylül Öztürk gibi isimleri hakkında yasal işlemler başlatılarak soruşturma başlatıldı.

Fenomenlerin banka hesapları, gayrimenkulleri, araçları ve şirketleri hakkında tedbir kararları verildi. Fenomenlerin yurt dışına çıkışları da yasaklandı.

Hakkında yurt dışı yasağı getirilen Eylül Öz ise sosyal medyasında; "Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" diyerek açıklama yaptı.

img-7324.webp

Stajyer Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.