MARMARİS'TE KÖYLÜLER İYİ PARTİLİLERİ BAĞRINA BASTI

MARMARİS'TE KÖYLÜLER İYİ PARTİLİLERİ BAĞRINA BASTI

İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve yönetim kurulu üyeleri kırsal mahallerde vatandaşları ziyaret ederek üye olmak isteyenlere parti rozeti taktı.

İYİ Parti Marmaris İlçe yönetimi, turistik kırsal Orhaniye, Selimiye ve Bozburun mahallerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Orhaniye’de Pazar yerini ziyaret eden partililer burada esnaf ve vatandaşları dinledi. Esnaflar, “ Zamlar belimizi büktü” sitemini iletirken vatandaşlarda “Alım gücümüz azaldı, ama hükümet bir şey yokmuş gibi hareket ediyor” tepkisini verdi. Orhaniye’den sonra Selimiye ve Bozburun’a giden partililer burada işletmecileri tek tek gezdi, görüş ile taleplerini dinledi. Ziyaretler esnasında üye olmak isteyenlere İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy formu bizzat doldurup rozetlerini taktı. Bozburun mahallesinde eski dönem belediye başkanlarından ( DYP) Kerim Uysal ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan ziyaretlerde ciddi bir partiye katılım olduğu gözlendi.

“HALK, TEK ADAM REJİMİ İSTEMİYOR”

Ziyaretlerde gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, “ Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde ortak konu ekonomi oldu. Halkımız tek adam rejiminden kurtularak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmemiz yönünde hem fikir. Esnaflarımız artan maliyetlerden dolayı çok sıkıntılı. Tabii gelen zamlarla tüketici de bir o kadar mağdur. Ziyaretlerimiz sık aralıklarla devam edecektir. Çalmadık kapıp, uğramadık mahalle bırakmayacağız. İYİ bir Türkiye için planlarımızı, projelerimizi anlatıp halkımızın oylarına talip olacağız” dedi.

whatsapp-image-2022-04-10-at-12-15-37-2.jpegwhatsapp-image-2022-04-10-at-12-15-37.jpegwhatsapp-image-2022-04-10-at-12-15-38.jpegwhatsapp-image-2022-04-10-at-12-15-37-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.