MARMARİS’TE İNGİLİZLER TATİL PLANLARINI İPTAL ETMEDİ

MARMARİS’TE İNGİLİZLER TATİL PLANLARINI İPTAL ETMEDİ

İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan Kraliçe 2. Elizabeth 96 yaşında yaşamını kaybetmesi ardından gözler, ilçede tatil yapan İngilizlere çevrildi. İngiliz turistlerin tatillerine devam ettiği iptallerin öğrenildi.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kraliçe'nin dün(Perşembe) öğleden sonra hayatını kaybettiği açıklandı. Açıklamada, "Kraliçe, bu öğleden sonra Balmoral'da huzur içinde öldü" denildi. İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'in ölüm haberi akşam saatlerinde "Londra köprüsü yıkıldı" parolasıyla duyuruldu. Kraliçe'nin ölümü nedeniyle Buckingham Sarayı'nda bayraklar yarıya indirildi. Kraliçe’nin 12 gün sonra cenaze töreni yapılacağı bildirildi.

GELİŞMELER TURİZMİ ETKİLEMEDİ

Türkiye’de en çok İngiliz turistin tatil için tercih ettiği Muğla’da, Kraliçe’nin ölümü ile ilgili iptaller olmadığı bildirildi. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği(GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Deliveli, “ İngilizlerin tatil için en çok tercih ettiği şehir Marmaris’imizdir. Kraliçe 2. Elizabeth’in ölüm haberi sonrası yaptığımız araştırma ve görüşmeler sonucunda tatilini erteleyen İngiliz yok. Cenaze süreci 12 gün olduğu için şu ana kadar otel ve acentelerden iptal gelmedi. İngiliz turistlerden bir yas ve üzüntü mevcut. Tatil planları iptal olmadı” dedi.

1.jpg20220523-180446.jpg20220602-170512.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.