MARMARİS'TE BAKIMLARI TAMAMLANAN LÜKS YATLAR KARGO GEMİSİYLE GÖTÜRÜLMEYE BAŞLANDI

MARMARİS'TE BAKIMLARI TAMAMLANAN LÜKS YATLAR KARGO GEMİSİYLE GÖTÜRÜLMEYE BAŞLANDI

Marmaris İlçesinde, marinalarda bakımları yapılan milyon dolarlık motor yat, sürat teknesi ve yelkenliler, kargo gemisiyle sahiplerine götürülüyor.

Karayip Adaları çevresinde Antigua Barbuda adlı ülke bayraklı ve özel bir şirkete ait “ Erık” adlı kargo gemisi, Marmaris Limanı’nın büyük rıhtımına demir attı. İlçe merkezi ve kırsal mahallerde bulunan marinalarda bakımları bitirilen, fiyatları 1 ile 6 milyon dolar arasında değişen 5 lüks motor yat, 2 sürat teknesi ve 3 yelkenli tekne, kargo gemisine vinçlerle yüklendi. 138,37 metre uzunluğunda ve 21,34 metre genişliğindeki kargo gemisinin, gümrüklü limanda işlemleri tamamlandıktan sonra geldiği İspanya’nın Palma De Mallarco Adası’na geri gitmek için demir atacağı belirtildi.

DAHA UCUZ VE RİSK AZ

Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi’nden bir yetkili, “ Avrupa’nın birçok ülkesinden lüks yat, motor yat, sürat teknesi ve yelkenliler kargo gemileri ile getirip götürülüyor. Kargo gemileri ile yapılan sevkiyat hem ucuz, hem de risk oranı daha düşük. Bu nedenle kargo gemileri son altı yılda en çok tercih edilenler arasında” bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.