MARMARİSLİLER ZAM ÖNCESİ AKARYAKIT İSTASYONLARINDA KUYRUK OLUŞTURDU

MARMARİSLİLER ZAM ÖNCESİ AKARYAKIT İSTASYONLARINDA KUYRUK OLUŞTURDU

Benzin ve motorine yapılan dev zammın öncesinde yurdun birçok noktasında akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluştuğu görüldü. Yoğun kuyruklar Marmaris’te akaryakıt istasyonlarında da görüldü.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere akaryakıt ürünlerinde benzinde 1,61 TL, motorinde 1,51 TL zam yapıldığını duyurdu.Marmaris’te akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Bugün akşam saatlerinde işten çıkışlarda akaryakıt istasyonlarına yönelenlerin uzun bir kuyrukta beklediği görüldü.

MAHVOLDUK

Marmaris’te esnaflık yapan Demir Çiçek, “ Düştüğümüz hale baksanıza. Zam gelmeden depoyu dolduralım ve kar edelim diye sıralardayız. Millet aya neredeyse köprü yapacak bizler akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturuyoruz. 40 litrelik bir depo 624 liraya doluyordu. Gelecek olan yüksek zamla katlayacaktır. Akaryakıta gelen zam ile birlikte her şeye zam geliyor. Allah sonumuzu hayır eylesin” dedi.

Toptancılık yapan Hasan Uygun ise, “ Toptan mal alım satımı yapıyorum. 6 tane aracım var ve hepsi akaryakıt istasyonlarında sırada. 6 aracıma alacağım akaryakıt ile 1,5 depo kar ediyorum. Tabii bu geçici bir önlem. Bu zamlar böyle devam ederse işlerimde büyük sıkıntılar çekeceğim. Hayatımız akaryakıt ve faturalara para yetiştirmekle geçiyor. Lafta alınan önlemler var. Savaş bahanesiyle çok yüklü zam gelecek. Ne yapacağımızı bilmiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.