MARMARİS İŞ ADAMLARI ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MARMARİS İŞ ADAMLARI ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

TUGİK ( Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu) 4. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Marmarisli işadamları Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Marmaris Genç İşadamları Derneği ( Marmaris GİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Huz ve yönetiminden Caner Torunoğulları , Mustafa Gökmen , Marmaris GİAD eski başkanlarından Meral Tuncer , Ali Toksoy , ve Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin ( EGAFED ) geçmiş dönem başkanlarından Süleyman Erdaş’ın yanısıra yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Ayar , Özdemir İnce , Ömrüm Varlık , C.Tarkan Çilingir , Marmaris GİAD Koordinatörü Deniz Yaşar genel kurula katılan isimlerdi. Meral Tuncer , Caner Torunoğulları ve Ömrüm Varlık , TUGİK yönetimine seçildiler.

Seçim sonrasında ’da Marmaris Heyeti Anıtkabir ve İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret ettiler. İlk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştiren heyet sonrasında İYİ Parti Genel Merkezine geçerek burada İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı , Yerel Yönetimler Sorumlu Başkan , Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin ERGUN ile bir araya geldiler. Marmaris’li İş İnsanları olarak katıldıkları TUGİK genel kurulunun çok heyecanlı geçtiğini belirten Marmaris GİAD bir önceki dönem başkanı ve İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali TOKSOY , ‘TUGİK’ in yapılan 4. Olağan kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor , ve tüm iş insanlarımıza , esnafımıza çalışmalarında başarılar temenni ediyorum’ dedi. Bu vesile ile geçen yıllara nazaran Turizm gelirlerinin artmasını ve bereketli bir sezon beklentileri olduğunuda ifade etti.Ziyaret esnasında İş İnsanlarından oluşan heyet İYİ Parti Genel Başkan yardımcısına genel olarak yaşanan sıkıntılar , maliyetlerin artması vb sorunlar hususunda bilgilendirme yaptı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin ERGUN’un ev sahipliğinde yemek yendi. Mustafa Kemal HUZ ise yaptığı açıklama ’da Muğla Milletvekilimiz Metin ERGUN’a sorunlarını dinlendikleri , karşılıklı görüş alışverişleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.