MARMARİS BAYRAMDA ÜNLÜ SANATÇILARI AĞIRLIYOR

MARMARİS BAYRAMDA ÜNLÜ SANATÇILARI AĞIRLIYOR

MARMARİS’te üç yıldız ve üzeri nitelik her şey dahil çalışan oteller Ramazan Bayramı tatil kampanyaları ile tatilcileri çekmek için harekete geçti. Yazıcı oteller ünlü sanatçılarla bayram boyunca tatilcileri eğlendirecek.

MARMARİS ilçesinde Ramazan Bayramı tatili için turistik tesisler tadilatlarını bitirmek için son hızla çalışırken kampanyalarını da ilanlarla duyurmaya başladı. 3 yıldız ve üzeri her şey dâhil çalışan nitellikli tabir edilen oteller bayram da ünlüleri tatilcilerle buluşturacak.

“Ramazan Bayramı'na özel eğlence ve avantajlarla dolu kampanya!” adı altında

Ultra her şey dâhil, muhteşem Grand Yazıcı konseptinde 2 gece 3 gün 2 kişi konaklama keyfi 4.288 TL! Üstelik bayramın birinci günü dillerden düşmeyen şarkılarıyla, usta sanatçı Serdar Ortaç, ikinci günü ise eşsiz yorumuyla gönüllere taht kuran Metin Şentürk müzik ziyafeti sunacak. Tatilcinin korona virüs salgının da keşfettiği ilçenin Selimiye, Bozburun, Söğüt, Orhaniye gibi dünyaca ünlü turistik kırsal mahallerinde işletmeciler de son hız tadilatlarına devam ediyor. Bayram boyunca tatilcilere dolu dolu eğlence yaşatmaya hazırlanan işletmecilerin çoğunluğu yerel sanatçılarla coşturacak. Eğlencenin kalbi olarak bilinen Barlar Sokağı ve Uzunyalı Mevkii’nde işletmeciler önümüzde ki günlerde hazırlıklarını tamamlayarak tatilciler için çeşitli kampanyalar yapacaklarını ifade ederken herkesin beklediği müzik saatleri uzatılması ortak düşünce oldu.

İŞLETMECİLER MÜZİK SAATLERİ VE ARTAN MALİYETLERDEN TEDİRGİN

12 ay hizmet veren Yat Limanı başta olmak üzere Uzunyalı ve Siteler Mevkii’nde görüştüğümüz mekâncıların çoğunluğu şu an için bir hazırlıklarının olmadığını ifade etti. Kimi işletmeciler sitemlerini dile getirirken bazıları umutlu olduklarını ifade etti. Müzik saatlerinin eski günlerde ki gibi olmasını temenni ettiklerini ama hükümetin Marmaris-Muğla temsilcilerinin sorunları ulaştırmadıklarını ifade eden işletmeciler, “ Turizm sezonu açıldı. Açıldı ama sıkıntılar büyük. Şu an da birçok mekân tadilat yapmadan kredi ile mekân açtı. Ramazan Bayramı’nda tatilci için kampanya düşünüyoruz. Fakat zamlar ve artan maliyetler elimizi kolumuzu bağlıyor. Bir de bunun üstüne müzik saatlerinin eski düzene getirilmemesi endişelerimizi artıyor. Yapabileceğimiz tek kampanya yiyecek ve içeceklerde kısmi indirim olur. Onun haricinde bir kampanya zarar demektir. Kısa bayram tatiline gelecek olan vatandaşlarımız bu kadar para verdim diyerek otellerin tüm nimetlerinden yararlanmak adına dışarı pek çıkmaz. Çıkan da bir yürür, dolaşır ve içerse mekanlarda kahvesini manzara eşliğinde yudumlar” dedi.

ÖN REZERVASYONLAR BAŞLADI

Nitelikli tabir edilen 3 yıldız ve üzeri her şey dahil çalışan otelciler ön rezervasyonlar almaya başladıklarını ve telefonla arayarak çok bilgi almak isteyen olduğunu vurguladı. Ailelere çok cazip kampanyalar yaptıklarını dile getiren otelciler, " Artan maliyetlere rağmen vatandaşlarımıza çok uygun her keseye uygun kampanyalar yaptık. Acenteler ile görüşerek tatil kampanyalarından faydalanabilirler. Bu Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarımıza unutulmaz bir tatil yaşatmak istiyoruz. Şu anda İzmir,Ankara, İstanbul,Bursa ve İç Anadolu Bölgesi'ndeki şehirlerden ciddi talep geliyor" şeklinde konuştu.

2602marm04.jpgturizmci-memnun-4.jpgali-5257.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.