HAKAN ALTUN KULAKLARIN PASINI ALDI

HAKAN ALTUN KULAKLARIN PASINI ALDI

Masal Müzik firmasının yaz konserleri kapsamında düzenlikleri organizasyonda dün akşam Hakan Altun vardı.

dsc00885.jpgArabesk müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, dün gece Marmaris’te sevenleri ile buluştu. 2 saat sahnede kaldığı konserde hayranları ile birlikte en sevilen şarkılarını söyledi.

Aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Hakan Altun, organizasyonunu Masal Müziğin üstlendiği Marmaris Amfi tiyatro Yaz Konserleri kapsamında sahne alarak kulakların pasını sildi. Sevilen sanatçı, 14 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşen konserinde, kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirdi.

whatsapp-image-2022-07-14-at-22-50-13.jpeg

5 Bin kişilik Amfi tiyatroda 3 Bin kişinin izlediği Hakan Altun iki bölümden oluşan konserinde 2 saat sahnede kaldı, tüm şarkılarında mikrofonu hayranlarına da uzattı. Genel de aşk şarkıları seslendiren sanatçıyı dinleyenler dans etti, hareketli şarkılarda da oynadılar.

dsc00894.jpg

Yaz konserlerinin organizatörlerinden Evren Özkan ‘’ pandemi, Orman yangınları derken kötü bir dönemden geçtik. Bizler biraz olsun Marmaris halkının ve buraya tatile gelen insanların artık hayatın normal akışına dönmelerini istiyoruz. Marmaris’te ciddi bir kültür sanat eksikliği var biz etkinliklerimiz ile bir nebze de olsa bunu gidermek için çalışıyoruz. Kenan Doğulu ile başladık, Mor ve Ötesi, Cem Adrian ve Hakan Altun gibi isimleri ağırladık, sırada Buray, Melike Şahin, Sıla ve başka sürpriz isimler ile yaz konserlerimiz devam edecek. Hatta 2023’ün konser programını hazırlamaya başladık ‘’ şeklinde konuşarak Marmaris’te Marmarisliler için etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

dsc00883.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.