GETOB KURS AÇMA FAALİYETLERİNDE LİDER

GETOB KURS AÇMA FAALİYETLERİNDE LİDER

Bölgenin ve sektörünün önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları “STK” arasında ilk sıralarda gelen Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği “GETOB” bölge STK arasında en fazla mesleki eğitim kursu açan kuruluş olarak dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan “GETOB” Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa DELİVELİ; kuruluş tüzüğümüzde yer aldığı üzere sektörümüz için ihtiyaç hissedilen alanlarda mesleki kurslar açmayı görev edinmiş durumdayız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak farklı konularda mesleki kurslar açmaktayız. 2022 Turizm Sezonunun hazırlıklarına başladığımız Mart ayından günümüze kadarki beş aylık sürede farklı konularda toplam Onbir mesleki kurs açtık. Üyelerimizden ve Sektörümüz ilgililerinden gelecek talepler doğrulusunda da açmaya devam edeceğiz. Bu kurslar sonucunda 300 den fazla çalışanımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca kabul edilen Bakanlık onaylı sertifikalarını almaktadırlar. Bazı sertifikalar uluslararası düzeyde kabul görmektedir.

AMAÇ HİZMETTE KALİTEYİ ARTTIRMAK.

GETOB Başkanı; Gerek Uluslararası ve gerekse Ulusal düzeydeki Turizm destinasyonlarıyla rekabet içerisinde olduğumuz bilinen bir gerçek. Biz bu rekabette Hizmet Kalitesiyle ön plana çıkmak istiyoruz. Kaliteyi de eğitimli personellerle yakalayabiliriz. Bu nedenle eğitim konusunda GETOB olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışmaktayız. Sektörümüzü ilgilendiren konular esas olmak üzere “şu kursun açılmasını istiyoruz” şeklinde GETOB’a talepte bulunulursa değerlendirmeye alıp gereğini yerine getiririz dedi.

23-temmuz-2022-cankurtaran-kursu-3.jpeglejyonella-kursu-30-nisan-2022.jpgilkyardim-kursu-11-nisan-2022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.