ESNAF ODASI BAŞKANI AYYILDIZ’DAN HERKESE ÖRNEK PROJE

ESNAF ODASI BAŞKANI AYYILDIZ’DAN HERKESE ÖRNEK PROJE

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, bir ilki daha gerçekleştirdi. İngiltere’de otobüslere “Marmaris” reklamı asıldı, İngilizlere “Marmaris” yazılı tişört dağıtıldı.

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, turizm de tanıtım için Muğla’da kimsenin yapamadığını yapmaya devam ediyor. Korona virüs salgını nedeniyle iki yıldır kötü günler geçiren esnaflara katkı sağlamak ve Marmaris adını dünya markası yapmak için seferber olan

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, İstanbul ile Ukrayna’dan sonra İngiltere’de önemli bir tanıtımı hayata geçirdi. İngiltere’de şehir içi otobüslere “Marmaris sizi bekliyor” afişi yapıştırarak Marmaris’in eşsiz güzelliklerin olduğu görseller sergilendi.

AYYILDIZ, “ HERŞEY MARMARİS İÇİN”

İngiltere ‘de bulunan Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız ile yaptığımız telefon görüşmesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Ayyıldız şunları ifade etti.“Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar odası olarak Marmaris in yerli turizm ve Avrupa turizminde tanıtımına katkıda bulunabilmek adına şehir içi otobüslere Marmaris sizi bekliyor etiketi ve Marmaris görsellerinin olduğu çalışmaları yapmaktayız. Misyonumuz yaklaşık 2 yıldan beri çok kötü günler geçiren esnaf ve sanatkârlarımıza katma değer sağlayabilmek, kötü günleri arkada bırakmak, Marmaris’imizin Dünya markası yapmak. İlkini İstanbul da yaptığımız, ikincisini Avrupa da Ukrayna’nın Liviv kentinde devam ettiğimiz tanıtım çalışmalarına Muğla bölgemiz açısından çok önemli olan İngiltere’nin Londra, Manchester, Birmingham, Liverpool şehirlerinde faaliyet gösteren şehir içi otobüslerde devam ediyoruz. Nisan, Mayıs, Haziran ayı boyunca 210 adet İngiltere de faaliyet gösteren şehir içi otobüslere Marmaris görselleri olan giydirmeler ile reklamımız devam edeceğiz”

SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’ın Muğla’ya örnek olan turizm katkı projelerine sosyal medya da büyük ilgi uyandırdı. Facebook, İnstigram, Twitter ve çeşitli bloklarda yapılan paylaşımlar tıklanma rekoru kırdı. Vatandaşlar; Muğla’nın turizm otoriterleri, yerel yönetim ve oda temsilcilerine mesaj vererek Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın çalışmasını örnek almasını istedi. Ayyıldız’ın sosyal medya platformlarında paylaşımlarını takip eden Marmarisliler, “ Mehmet Ayyıldız kardeşimizle gurur duyuyoruz”, “ Marmaris böyle tanıtılır”, “ Yıllardır kimsenin aklına getirmediğini hayata geçirdi”, “Onlar hep birlikte Ayyıldız tek başına Marmaris seninle” yorumu yaptı.

whatsapp-image-2022-04-17-at-16-00-05-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-17-at-16-00-06-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-17-at-16-00-02-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-17-at-16-01-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.