Dr.Pakize Atay, 'Fasa Fiso'yu sevenlerinin beğenisine sundu

Dr.Pakize Atay, 'Fasa Fiso'yu sevenlerinin beğenisine sundu

Psikiyatrist Dr. Pakize Atay yeni şarkısı “fasa fiso” ile farkındalık yaratmaya devam ediyor. Atay, yeni şarkısında bu kez anne ve babaların çocukları üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Psikiyatri Uzman Doktor Pakize Atay seslendirdiği şarkılarla duyarlı olmaya çağırıyor, farkındalık yaratıyor ve kendimizi motive etmenin sorumluluğunu hatırlatıyor…

Psikiyatri Uzman Doktor Pakize Atay, sanatçı kimliğiyle milyonların gönlünde taht kurdu. Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra psikiyatri, psikosomatik tıp ve psikoterapi uzmanlıklarını yurtdışında tamamladı. Beraberinde müzik sevgisini de mesleğiyle bütünleştirdi ve “Tabiat Ana”, “Neden?” ve “Ben” şarkılarıyla büyük ses getirdi.

Atay, yeni şarkısında bu kez anne ve babaların çocukları üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Amacının sosyal farkındalık yaratmak olduğunu söyleyen Dr. Pakize Atay, şarkılarında genellikle çevreyi, doğayı, toplumu ve özsaygıyı konu alıyor.

Sanatçının söz ve bestesini kendi yazdığı “Fasa Fiso” adlı parçasının düzenlemesinde Tamer Özkan yer aldı. Berlin ve İzmir’de yaşayan

Pakize Atay önceki çalışmalarından farklı olarak bu klibinde kendisi yönetmen koltuğuna oturdu. Koreografide İzmir Opera ve Bale sanatçıları yer aldı.

whatsapp-image-2023-01-09-at-12-03-04-1.jpeg

whatsapp-image-2023-01-09-at-12-03-04.jpeg

whatsapp-image-2023-01-09-at-12-03-03.jpeg

şarkıyı dinlemek ve klibi izlemek için

https://www.youtube.com/watch?v=9a7rPFJe6tU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.