DAİMA GENÇ GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN FTSO ÜYELERİNE %20 İNDİRİM

DAİMA GENÇ GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN FTSO ÜYELERİNE %20 İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Daima Genç Dermo Güzellik Merkezi arasında, FTSO üyelerine özel indirim protokolü imzalandı. Protokole göre, Daima Genç Dermo Güzellik Merkezi’nde FTSO üyelerine, yakınlarına ve personeline yüzde 20 indirim

FTSO üyelerine ve personeline, Daima Genç’in sunduğu zayıflama, kırışıklık açma, cilt bakımı, bölgesel incelme, epilasyon gibi hizmetlerde yüzde 20 indirim sağlayan protokol, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Daima Genç Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Turizm Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Sahibi Prof. Dr. Osman Genç tarafından imzalandı. Protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını dileyen Osman Çıralı, “Odamız üyeleri arasındaki işbirliği ve ticaretin gelişmesi amacıyla imzalanan üye indirim protokolleri ile üyelerimizin iş hayatlarının yanı sıra sosyal hayatına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Üyelerimiz arası dayanışmaya ve iletişime öncelik veriyoruz. Bu konuda üye firmalarınızdan gelen indirim taleplerini değerlendiriyor ve diğer üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Pandemi döneminde hepimiz çok yıprandık. Sezon öncesinde biraz da kendimize zaman ayırma zamanı geldi. Bu açıdan üyelerimize yüzde 20 indirim imkanı sunan Prof. Dr. Osman Genç Hocamıza üyelerimiz adına teşekkür ederim. Üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği protokolümüz hayırlı olsun” diye konuştu.

Genç Dermo Güzellik Merkezi Sahibi Prof. Dr. Osman Genç de protokolle birlikte FTSO üyelerine hizmet vermekten dolayı memnuniyet duyacaklarını belirterek, Daima Genç olarak sundukları zayıflama, kırışıklık açma, gençleştirme bakımı, cilt bakımı, bölgesel incelme, epilasyon, akne ve leke bakımı, kalıcı makyaj gibi hizmetlerde FTSO üyelerine, ailelerine ve Oda personeline yüzde 20 oranında indirim sağlayan protokolün süresinin 1 yıl olacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.