BODRUM KART VE BODRUM CV LANSMANI YAPILDI

BODRUM KART VE BODRUM CV LANSMANI YAPILDI

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Belediye AŞ tarafından hayata geçirilen Bodrum Kart ve Bodrum CV kamuoyuna tanıtıldı.

Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları Ummahan Yurt ile İlknur Ülküm Seferoğlu, Bodrum Belediye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ulusoy, Meclis Üyeleri Uğur İlhami Özden ve Kemal Özyurt, BESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Aydoğan, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda Bodrum Kart ile Bodrum CV hakkında ayrıntılı bilgiler verilerek uygulamanın nasıl çalışacağı ile ilgili sunumlar yapıldı.

Bodrum Kart Birçok Kolaylık Sağlayacak

Android ve İOS işletim sistemleri içinde yer alan Google Play ve AppStore uygulamalarından kolaylıkla indirilebilecek Bodrum App uygulaması ile Bodrum Belediyesi’ne ait kafe ve restoranlarda yüzde 5 ile yüzde 30 arasında indirim hakkına sahip olunacak. Uygulama ile kafe ve restoranlarda misafirlere menü görüntüleme, içerik bilgisi, online sipariş ve ödeme yapma imkanları sunulacak. Dijital menü sisteminin ilk adımlarının atıldığı bu uygulama sayesinde, Bodrum Belediyesi bünyesinde bulunan işletmelerde teknolojinin aktif kullanımının sağlanması hedefleniyor.

Uygulama Kullanmak İstemeyenler Bodrum Kart Talebinde Bulunabilecek

App uygulaması kullanamayanlar için tasarlanan Bodrum Kart ise uygulamaya eşdeğer indirimler kazandırmayı sağlayacak. Şirket merkezine 1 adet fotoğraf ve ikametgâh ile başvuru yapan vatandaşlar, bu ayrıcalıktan faydalanabilecek.

Toplantı açılışını yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kart ile direkt vatandaşa dokunduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Uzun süredir hazırlandığımız iki çalışma için buradayız. Bodrum Kart uygulamasını hemen seçimden sonra çalışmaya başlamıştık. Ancak hem pandemi süreci hem ülkece yaşanılan diğer krizler bu işi biraz yavaşlattı. Tabii ki yeni teknolojik gelişmelerle en doğru hizmeti halkımıza sunmak için bugüne kadar biraz da bekledik. Ve Bodrum Kart uygulamasını artık hayata geçiriyoruz. Bodrum Kartımızı özellikle Bodrum Belediye AŞ’nin yönettiği kafeler, restoranlar, limanlar ve otoparklar gibi direk vatandaşa dokunduğumuz alanlarda kullanacağız.”

“Bu Uygulama Bodrumlu Olmanın Ayrıcalığını Hissettirecek”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.