Behçet Saatcı İYİ Parti Rozetini Akşener Taktı

Behçet Saatcı İYİ Parti Rozetini Akşener Taktı

Fethiye Belediyesi eski başkanı Behçet Saatcı, 2019’da istifa ettiği İYİ  Parti’ye döndü. Saatcı’ya rozeti, Meclis Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından takıldı. Kaynak: Behçet Saatcı İYİ Parti Rozetini Akşener Taktı

 

 

Saatcı’ya rozeti, Meclis Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından takıldı.

İYİ  Parti’de, yeni yasama döneminin 2. Meclis grup toplantısı bugün saat 10.30’da başladı. Grup toplantısında, genel başkan Meral Akşener’in gündeme dair konuşmasından önce, İYİ  Parti’ye katılan Behçet Saatcı’ya ikinci kez rozet takıldı. MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye geçen, ardından İYİ  Parti’ye katılan, daha sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmediği için istifa eden Behçet Saatcı da rozet takılan isimler arasında yer aldı.
İYİ  Parti’den istifasının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olan ancak kazanamayan Saatcı, Meral Akşener’in 19 Ağustos’ta Muğla’ya yaptığı gezide yer almış ve dönüş sinyalleri vermişti.

Grup toplantısında konuşan
Saatcı: "Eğer menzil ortak ise ve siz adım atmaya devam ediyorsanız, yol elbet dost kapısına çıkıyor. Bu nedenle, yolumuz bir süre ayrı düşse de istikametimiz değişmemiştir. Çok şükür ne yolumuzdan vazgeçtik, ne doğrumuzdan ne de dostlarımızdan. Tekrar aynı çatı altında buluşmamıza katkı sağlayan; Sayın Prof. Dr. Metin Ergun’a, Sayın Tolga Akalın’a, İl Başkanımız Davut Akmeşe’ye ve ilçe Başkanımız Ali Fatih Çoban’a, tabii ki Kurtuluş Savaşımızda Halide Edip Adıvar gibi Anadolu’yu karış karış gezen bu hareketin lideri, inşallah ülkemize Başbakan olarak büyük hizmetler verecek olan Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’e çok teşekkür ederim.

Bu hareketin ilk heyecanına şahit olmuş birisi olarak, gelinen noktada diyebilirim ki, su mecrasını bulmuştur. Hedefimiz bellidir: Haysiyetine dokunulmayan, hakkı hukuku korunan, geleceğe umutla bakan, en başta huzurlu bir ortamı milletimizin her ferdine sağlamak görevimizdir. Bu çatı altında kimseyle en ufak bir kırgınlığım yoktur. Artık yeni şeyler söyleme zamanıdır. Bozulan ülke yapısını düzeltmek borcumuzdur. Makamların gerçek sahibi genç evlatlarımızdır. Onlar ülkenin geleceği, onlar baş tacımızdır. Bir tanesini bile kaybetme lüksümüz yoktur. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Ay doğdu yol belli oldu... Hilale vurgun gönüller olarak yıldızımızı sancaklaştıracak yolculuğumuza ben de bir kez daha Bismillah diyorum. Allah utandırmasın. Sefer bizden zafer Allah’tan. Unutmayalım ki herkesin Partimiz ve ülkemiz için yapacağı bir şeyler vardır. Saygılarımla.”

Kaynak: Behçet Saatcı İYİ Parti Rozetini Akşener Taktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.